Amical de lux | FCM Dorohoi învinsă la scor de FC Botoșani - FOTO

Amical de lux | FCM Dorohoi învinsă la scor de FC Botoșani - FOTO

FCM Dorohoi a jucat sâmbătă 9 iulie începând cu ora 10:00 pe stadionul "1 Mai" din Dorohoi, un meci amical cu echipa FC Botoșani. Meciul s-a desfășurat pe parcursul a trei reprize, două reprize a câte 30 minute iar a treia de 40 minute.

Propunerea ca acest meci să se joace în trei reprize, a venit de la antrenorul dorohoian Vespazian Colban motivat de faptul că în acest mod cei doi antrenori vor putea testa mai mulți jucători ținând cont de numeroșii jucători aflați în probe la ambele echipe.

Prima repriză s-a dovedit a fi destul de bună ținând cont și de loturile de jucători folosiți de ambele echipe însă FCM Dorohoi nu a putut ține piept botoșănenilor dezlanțuiți care au reușit să marcheze de două ori prin Boroștean și Tabără.

A doua repriză lotul folosit de FC Botoșani a început în forță ceea ce a dus rapid la deschiderea scorului prin Ștefănescu în minutul 3, după care a început recitalul lui Eduard Sandu care a marcat pentru 2-0. Tot Eduad Sandu a mai marcat și golul al patrulea dar a contribuit decisiv la marcarea golului trei de către brazilianul De Sousa.

Repriza a treia nu a schimbat deloc ritmul dominant impus de FC Botoșani, care au reușit să pună la colț echipa dorohoiană și în această parte a jocului, câștigând cu 2-0. Singura fază notabilă a dorohoienilor i-a aparținut jucătorului Voiniciuc (Mara) care a executat o lovitură de excepție însă balonul a lovit bara transversală a porții botoșănene. Pentru FC Botoșani ambele goluri au fost marcate de către atacantul Aaron Baah. Meciul s-a încheiat cu scorul de 0-9 în favoarea botoșănenilor.

Antrenorul principal al FCM Dorohoi a declarat în urma acestui meci că: „Mulți dintre jucătorii care au evoluat astăzi vor fi nevoiți să parăsească echipa și asta nu că vreau eu, ci valoarea lor stabilește criteriul de bază pentru a rămâne sau a pleca. Pentru Liga a II-a trebuie să ne asigurăm un lot de jucători valoroși”. El a lăsat să se înțeleagă că Halip, Luca și Ștefănuci vor rămâne 100% la FCM Dorohoi, dar nu exclude încă două nume sonore Atănăsoaie și Irimia. Jucătorii care vor părăsi echipa cu siguranța sunt: Posteucă, Noroc, Marcu, Mandache, Anania și Wilhem.

Următorul amical va avea loc sâmbătă 16 iulie pe Stadionul Municipal „1 Mai” din Dorohoi, unde FCM Dorohoi va întâlni echipa suceveană aflată Liga a III-a, CFR Suceava.

Sursă: DorohoiNews.ro

[nggallery id=38]

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Spectacol pentru adulți al Teatrului din Galaţi la Teatrul „Vasilache”: „Natură moartă cu nepot obez”

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.