ACS Berceni și-a luat revanșa! FCM Dorohoi a pierdut în primul meci din play-out - FOTO

ACS Berceni și-a luat revanșa! FCM Dorohoi a pierdut în primul meci din play-out - FOTO

Meci greoi și lipsit de consistență făcut de FCM Dorohoi, care nu a reușit să țină piept decât 70 de minute celor de la ACS Berceni în prima etapă din play-out din campionatul 2014-2015, Liga a II-a, Seria I. 

Meciul s-a disputat sâmbătă, 4 aprilie 2015, de la ora 11:00, pe stadionul „1 Mai” din Dorohoi, pe un teren moale și greoi, pe o vreme rece, capricioasă și cu vânt puternic.

Vezi echipele de start:

FCM Dorohoi: Hărăguţă - Cososchi, Orăşanu (cpt.), Atudorei, Ed. Sandu, Pavăl, Mateiuc, Ghiviziu, A. Vlaicu, Al. Marin, Barabaş

ACS Berceni: I. Popescu – E. Nicu (cpt.), Dobrosavlevici, G. Damian, Jugaru, Pivniceru, C. Mihai, Nistor, Scărlătescu, M. Popescu, Văduva

În debutul meciului întregul stadion a ținut un moment de reculegere pentru fostul arbitru FIFA, Nicolae Rainea, care a încetat din viaţă miercuri, 1 aprilie 2015, la vârsta de 81 de ani. Partida a debutat lent și foarte echilibrat, ambele echipe tatonându-se reciproc. În minutul 18, Vespazian Colban a avut primele emoții după ce Eduard Sandu s-a accidentat după un contact mai dur la centrul terenului. Sandu nu a mai putut continua și a fost înlocuit de Robert Grumezescu. Întreaga repriză a fost una anostă, fără ocazii notabile, în care oaspeţii de la Berceni au avut mai mult posesia, dar fără să ameninţe periculos poarta adversă. La pauză tabela indica scorul de 0-0.

Repriza secundă a început la fel ca prima, foarte lent și slab calitativ din punct de vedere fotbalistic. Oaspeţii au reușit să deschidă scorul în minutul 70, după ce mingea trimisă de pe partea stângă a atacului este reluată în plasă de Nistor, din plonjon. După încasarea golului întregul joc s-a desfășurat în mare parte în terenul oaspeților, FCM Dorohoi încercând cu disperare să înscrie golul egalizator. În minutul 79, FCM Dorohoi a ratat o şansă uriaşă de egalare, la pătrunderea lui Alexandru Marin, care a scăpat singur cu portarul advers, dar i-a trimis direct în braţe. Pe finalul meciului, arbitrul a făcut exces de zel și l-a trimis pe Atudorei să-și schimbe tricoul care era puțin rupt. Imediat după această fază, în minutul 90, Kayode pătrunde în careu şi marchează cu un şut în colţul lung, profitând şi de absenţa din apărare a fundaşului Atudorei. Meciul s-a încheiat cu scorul de 0-2.

Cu această victorie, ACS Berceni și-a luat revanșa pentru cele două înfrângeri suferite în campionat. Pe lângă cei peste 300 de suporteri, la meci a fost prezent și Dorin Alexandrescu, primarul municipiului Dorohoi.

Vezi rezultatele etapei:

- CS Baloteşti - Farul Constanţa (3-1)

- FCM Dorohoi - ACS Berceni (0-2) (Andrei B.)

Sursa: DorohoiNews.ro

Vezi Galerie FOTO COMPLETA - Click AICI!

Stirea anterioara

Marius Tuca: „Mihaela Rădulescu, exclusă din emisiunea Românii au talent”

Stirea Urmatoare

Autorități puse în alertă după ce un copil a rămas blocat într-un apartament din Dorohoi. Pompierii au intervenit cu autoscara - FOTO

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.