18 medalii câștigate de copiii botoșăneni la Campionatul Naţional de Qwan Ki Do

18 medalii câștigate de copiii botoșăneni la Campionatul Naţional de Qwan Ki Do

In data de 29 martie a avut loc la Sala Sporturilor “Dumitru Popescu Colibasi” din Brasov,  a 24 a editie a Campionatul National de Qwan Ki Do de copii.

Din partea Clubului Spotiv DAO Botosani au participat un numar de 27 de sportivi. Campionatul a fost de mare amploare, in primul rand trebuie sa remarcam faptul ca a fost o competitie dura. O competitie grea datorita distantei mari, a numărului mare de participanti,  cu varste intre 4 si 12 ani. Au participat 22 cluburi sportive din 15 orase si zece judete.  Realizarea performantei „micilor” spotivi a fost posibila prin indrumarea si pregatirea atenta, realizata cu profesionalism si vocatie de catre hoansu Victor Trofin centura neagra 2 dang si vosu Eugen Turcanu centura neagra 3 dang(coordonator tehnic Qwan ki do pentru judetul Botosani).

Prichindeii au obtinut rezultate spectaculoase la probele tehnice de thao quyen si de lupta pe echipe song dau ce a confirmant pregatitrea intensa si munca asiduua a „micilor” sportivi. Performanta obtinuta de „micii” luptatori exprima un inalt nivel de pregatire dobandit de acestia prin daruirea si efortul depus de acestia pentru a atinge obiectivele propuse. Cele 18 medalii pe care le-au adus la Botosani, au fost impartite dupa cum urmeaza: opt medalii la Tao Quyen (cinci medalii de aur, doua medalii de argint si o medalie de bronz) şi zece medalii la Song Dau (trei medalii de aur, trei medalii de argint si patru medalii de bronz).

Astfel, Clubul Sportiv DAO Botosani a avut in finale la aceste probe, la diverse categorii de varsta, urmatorii sportivi:THAO QUYE(proba tehnica):

Categoria: 4 – 6 ani – Masculin CUCIUREANU SEBASTIAN – Locul I

Categoria: 7 – 8 ani – Masculin CIOBANU IUSTINIAN MARIAN – Locul I

Categoria: 7 – 8 ani – Masculin MURARIU LUCAS ANDREI – Locul III

Categoria: 7 – 8 ani – Feminin HRITCU BIANCA NARCISA – Locul I

Categoria: 7 – 8 ani – Feminin AMOS ECATERINA NICOLETA – Locul II

Categoria: 9 – 10 ani – Feminin BUICIUC CRISTINA BIANCA – Locul I

Categoria: 9 – 10 ani – Feminin BACIU BIANCA – Locul II

Categoria: 11 – 12 ani – Feminin STEFANCU TEODORA MARIA – Locul I

SONG DAU(lupta pe echipe):

Categoria: 7 – 8 ani – Feminin  – Locul I

AMOS ECATERINA NICOLETA ,

HRITCU BIANCA NARCISA

SOROHAN LAVINIA IUSTINA

Categoria: 7 – 8 ani – Masculin– Locul II

EPUREANU ANDREI GABRIEL,

CIOBANU IUSTINIAN MARIAN

PUIANU TEODOR IOAN

Categoria: 11 – 12 ani – Masculin – Locul III

DOROHONCEANU VLAD MIHAI

DASCALUL PAUL COSMIN

CIOACA BOGDAN

CIOBANU EUSEBIU ALEXANDRU

Rezultatele obtinute sunt meritorii atat pentru copii si parintii acestora, cat si pentru antrenorii de la CS Dao Botosani care pana in prezent s-a preocupat de pregatirea lor.

O mentiune aparte va fi subliniata de asteparile noastre de la „micii” sportivi de la CS Dao Botosani pentru Campionatul European de Copii si Juniori din Franta din data de 12 aprilie 2014, acesta din urma fiind obiectivul principal unde vor trebuie prin intuitia, determinarea, capacitatea si pregatirea dobandita sa mentina rezultatele impresionate obtinute pana in prezent.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Spectacol pentru adulți al Teatrului din Galaţi la Teatrul „Vasilache”: „Natură moartă cu nepot obez”

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.