Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități la Botoşani

Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități la Botoşani

Ca în fiecare an, de Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi, Gabriel Alecsandru împreună cu membrii Partidului Național Liberal, au petrecut alături de tinerii de la Centrul de Integrare prin Terapie Ocupaţională „Lucie Lecomte” (CITO) Botoşani.

Aceștia le-au oferit tinerilor daruri, primind în schimb un spectacol în adevăratul sens al cuvântului.

„Este al 7-lea an consecutiv în care mergem la CITO, de Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități. Mă bucură faptul că reușim, prin aceste acțiuni, să aducem un zâmbet pe fețele tinerilor din centru care de fiecare dată ne așteaptă cu bucurie, cu cântece și momente artistice. Mulțumesc colegilor din organizația de tineret și din PNL Botoșani pentru implicare. Nu trebuie sa uităm că doar împreună punem combate discriminarea!”, a declarat Gabriel Alecsandru, prim-vicepresedinte PNL Botoșani.

„Astăzi, 3 decembrie, sărbătorim Ziua Internațională a Persoanelor cu Handicap. Această zi a fost adoptată de ONU in 1992, pentru a motiva populația sa înțeleagă efectele dizabilităților și pentru a combate discriminarea. Îmi doresc ca toată lumea să devină mai responsabilă în ceea ce privește integrarea persoanelor cu dizabilități în societate.”, a declarat Adrian Poclid, copreședinte TNL Botoșani.

ZiareBotosani.ro

Social: Alte articole din Botosani