Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Spania și Belgia caută specialiști electronişti

Spania și Belgia caută specialiști electronişti

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Social

Belgia şi Spania sunt ţările care pun la dispoziţie, săptămâna aceasta, cele mai multe locuri de muncă. Astfel, belgienii oferă spre ocupare un post de şef secţie tricotaj circular. Se cere studii superioare tehnice, permis şi vorbirea fluentă a limbilor engleză, franceză şi germană. Salariul este negociabil, iar activitatea se desfăşoară în românia. Tot Belgia oferă cinci posturi electromecanic într-o companie care realizează proiecte industriale. Se cerea studii în domeniile electromecanic sau electric, cunoaşterea limbii franceze şi permis categoria B.

 

Angajarea se face cu contract, însă salariu este nespecificat. Aceeaşi firmă mai angajează şi montator instalator tevi industriale, condiţiile fiind aceleaşi ca la postul de mai sus. Cehia caută consultant vânzări. Se solicită studii superioare, iar locul de muncă este oferit într-o companie în servicii clienţi. salariul este între 720-1120 euro pe lunp, negociabil. Italia caută un şofer de autocamion. Se solicită permis Cşi E, cunoaşterea limbii italiene şi se oferă un salariu de 1300 euro brut pe lună. Şi Spania caută ingineri electronişti.

 

O companie de electronică caută inginer software, un inginer de calitate şi altul pentru validare software şi hardware. Se oferă între 24.000-30.000 euro brut pe an şi se asigură cazare. Se cere limba engleză.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Social: Alte articole din Botosani