Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Schimbări majore la Prima TV

Schimbări majore la Prima TV

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Social

Virgil Ianțu revine la Prima TV cu emisiunea care l-a consacrat, „Vrei să fii milionar”. Codruț Kegheș, alias Dezbrăcatu', preia un format de succes, pe care bucătarul Horia Vârlan l-a lăsat.

Cu Virgil Ianțu și cu Codruț Kegheș la „Cireașa de pe tort”, Prima TV poate reveni în clasamentul celor mai urmărite emisiuni.

Virgil Ianțu revine la Prima TV cu emisiunea „Vrei să fii milionar”, după ce anul trecut a renunțat la emisiunea de la Kanal D, ca răspuns al schimbărilor din format, făcute de către producători.

„Am aşteptat începutul de an pentru a le răspunde celor care m-au întrebat în repetate rânduri despre ce se întâmplă şi ce se va întâmpla cu Vrei să fii milionar?. După cum aţi observat, în anul care a trecut, organizatorii au făcut multe modificări cu care nici voi, dar nici eu nu am fost de acord, începând de la numărul de episoade şi până la conţinutul şi durata acestora. Numărul de episoade a scăzut de la trei pe săptămână, la doar unul, ora difuzării a fost schimbată, ca mai apoi şi durata unui episod să fie înjumătăţită. A fost o politică pe care nu am înţeles-o şi care a privat şi publicul, câştigat de Kanal D datorită acestei emisiuni, de motivul pentru care se îndreptase spre acest post. Mai pot adăuga şi faptul că pe pagina de Facebook 'Vrei să fii milionar?' au apărut de-a lungul timpului şi continuă să apară postări deloc potrivite cu scopul pe care îl avea această pagină, iar oamenii mă asociază direct pe mine cu postările sau premiile respective, nu pe cei care le fac de fapt. 'Vrei să fii milionar?' a avut un aport enorm la câştigarea de către Kanal D a locului 3 în audienţă, după cum au declarat reprezentanţii postului la momentul respectiv. Dar odată ce lucrurile au ajuns acolo, respectul şi interesul postului pentru publicul câştigat s-au schimbat. În urma acestor probleme şi a nerespectării termenilor contractuali, am decis să nu prelungesc colaborarea propusă la începutul ultimului sezon de către postul Kanal D", a notat Ianţu anul trecut, pe pagina sa de Facebook.

Dezbrăcatu' îi ia locul lui Horia Vârlan, care a prezentat mai bine de 10 sezoane „Cireașa de pe tort” și care a decis să plece la Antena 1. Acesta va fi ajutat de către un bucătar profesionist, potrivit paginademedia.ro. Totuși, formatul va rămâne neschimbat.

Etichete: , , , ,

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Social: Alte articole din Botosani