Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
O companie britanică de IT angajează 60 de români

O companie britanică de IT angajează 60 de români

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Social

Furnizorul britanic de servicii IT Endava are disponibile peste 60 de joburi pentru dezvoltare software în Cluj-Napoca, pe tehnologii precum Java, .NET, Siebel, Sharepoint, dar şi pentru testare software şi servicii de suport IT, de la activităţi de service desk până la consultanţă pentru infrastructuri IT complexe, potrivit ZF.

Centrul de dezvoltare şi suport IT al Endava din Cluj-Napoca livrează proiecte pentru clienţi din diferite domenii, precum bănci, plăţi electronice, asigurări, retail, telecomunicaţii şi media. La Cluj, britanicii au lansat programele de anul acesta dedicate studenţilor şi absolvenţilor din domeniul tehnologiei, în cadrul evenimentului Open Day.

Participanţii selectaţi pentru programul dedicat absolvenţilor, axat pe dezvoltare şi testare software (Java şi .NET), vor fi angajaţi cu contract individual de muncă pe perioadă nedeterminată şi vor beneficia de două luni de training-uri, atât în zona de tehnologii, cât şi de soft skills, urmând apoi să fie implicaţi în proiecte interne şi externe din cadrul Endava. Sursa: realitatea.net


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Social: Alte articole din Botosani