Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Învățarea limbii engleze prin învățare combinată la Albeşti - FOTO

Învățarea limbii engleze prin învățare combinată la Albeşti - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Social

Şcoala Gimnazială nr. 1 Albeşti implementează proiectul ”English Language Acqusition with Blended Learning”, nr. 2018-1-TR01-KA229-059950_4, cu sprijinul financiar al Comisiei Europene, în cadrul programului Erasmus+, acțiunea cheie 2, Educație şcolară, parteneriate strategice între şcoli, pe o durată de doi ani, în parteneriat cu şcoli din Turcia şi din Letonia.

În perioada 11-14 iunie 2019, la Şcoala Gimnazială nr. 1 din Albeşti, se desfăşoară o activitate transnațională de predare/învățare/formare, la care participă elevi şi cadre didactice din Turcia şi din Letonia.

Scopul proiectului este abordarea învățării mixte în orele de limba engleză. Prin această abordare, se așteaptă ca elevii implicați în proiect să înregistreze o îmbunătățire considerabilă a comunicării în limba engleză, cât și o creștere a gradului de implicare a lor în ceea ce privește diversitatea lingvistică și culturală europeană.

Prin intermediul cursurilor virtuale de pe internet în interiorul și în exteriorul școlii, profesorii de limbi străine vor împărtăși temele, întrebările, testele, notele, prezentările, videoclipurile, animațiile create.
Cu ajutorul clasei virtuale elevii vor putea obține feedback instant şi posibilitatea de a se corecta. Elevii vor putea discuta, coopera, căuta în clasă virtuală, pot interacționa direct cu profesorii și cursanții, cum ar fi posibilitatea de a vedea și a învăța reciproc obiectele de învățare.

Sala de clasă virtuală va oferi flexibilitate și confort în mediul de învățare, care va aduce efecte pozitive nu numai de creștere a motivației, ci și de succes al învățării.

Cetățenia europeană, comunicarea interculturală şi coeziunea socială vor fi conduse de profesorii de limbă engleză și de elevi, cu ajutorul activităților de formare.

Elevii vor avea un nivel crescut de competențe de utilizare a limbii engleze.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Social: Alte articole din Botosani