Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Fii voluntar în cadrul proiectului BiblioVacanța 2019: Vezi când încep înscrierile!

Fii voluntar în cadrul proiectului BiblioVacanța 2019: Vezi când încep înscrierile!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Social

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani demarează înscrierile pentru Corpul de voluntari care vor susține cursuri în cadrul ediției 2019 a BiblioVacanței.

Ajuns la ediția cu numărul 9, acest proiect a intrat deja în tradiția bibliotecii, cunoscând un succes deosebit la precedentele ediții. Prin multitudinea si varietatea de cursuri pe care le-a oferit, BiblioVacanța a reușit sa satisfacă nevoia de cultura si petrecere a timpului liber a tuturor participanților. De asemenea, deși este adresat cu prioritate copiilor, proiectul va cuprinde, ca în fiecare an, serii de cursuri destinate adulților și seniorilor.

Într-o primă fază, biblioteca îi invită pe toți doritorii să se înscrieîn CORPUL de VOLUNTARIal proiectului. Voluntarii vor propune și vor susține cursuri în cadrul BiblioVacanției 2019. Înscrierile pentru Corpul de voluntari și propunerile pentru cursuri se vor realiza în perioada 04 iunie – 21 iunie, la Sediul Central al Bibliotecii Județene, Secția Centrul de Informare Comunitară (Calea Națională 64), pe site-ul instituției, www.bibliotecabotosani.ro, precum si la adresa de e-mail

Înscrierile pentru participarea efectivă la BiblioVacanța 2019 se vor realiza doar după definitivarea listei de cursuri propuse. Pentru alte informații legate de BiblioVacanța, va invitam sa consultați site-ul www.bibliotecabotosani.ro si afișele pe care le găsiți la secțiile din oraș ale bibliotecii.

Va adresam invitația de a petrece împreună o vacanță de vara minunata la bibliotecă, în cadrul unei noi ediții a proiectului BiblioVacanța!


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Social: Alte articole din Botosani