Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
CJ organizează o conferință de presă cu privire la proiectul „Sistem Integrat de Management al Deşeurilor în Judeţul Botoşani”

CJ organizează o conferință de presă cu privire la proiectul „Sistem Integrat de Management al Deşeurilor în Judeţul Botoşani”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Social

Consiliul Judeţean Botoşani organizează în data de 18 decembrie 2013 - ora 11:00 la sediul instituției - în sala de ședințe “Ștefan Luchian” de la etajul 1, conferinţa de presă cu privire la stadiul implementării proiectului „Sistem Integrat de Management al Deşeurilor în Judeţul Botoşani”, cofinanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Sectorial “Mediu” (POS Mediu) – Axa Prioritară 2, Domeniul Major de Intervenţie 1 „Dezvoltarea sistemelor de management integrat al deşeurilor şi reabilitarea siturilor istorice contaminate”, proiect care se derulează pe o perioadă de 57 de luni cu finalizare la data de 21.08.2015, în valoare totală de 143.068.697 lei fără TVA.

Cu acest prilej, invitaţii vor fi informaţii cu privire la stadiul contractelor de lucrări, de furnizare şi de servicii, precum şi referitor la aspectele instituţionale aferente proiectului, pentru explicarea rolului fiecărui actor implicat și atragerea, în continuare, a sprijinului publicului țintă.

În cadrul proiectului „Sistem Integrat de Management al Deşeurilor în Judeţul Botoşani” au fost construite Centrul integrat de management al  deșeurilor de la Stăuceni, staţiile de transfer şi platformele pentru punctele de colectare selectivă a deșeurilor. De asemenea, au fost livrate un număr de 25 vehicule, 7.397 eurocontainere şi 22.960 unităţi de compost prevăzute în proiect. În anul 2014 urmează  închiderea depozitelor de deşeuri de la Botoşani şi Dorohoi, apoi desemnarea prin proceduri de licitaţie a viitorilor operatori ai noului sistem. În derulare sunt contractele de servicii de supervizare a lucrărilor, verificare a proiectelor, audit, asistenţă tehnică și promovare.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Social: Alte articole din Botosani