AJOFM Botoșani anunță peste 250 de locuri de muncă vacante în Uniunea Europeană

AJOFM Botoșani anunță peste 250 de locuri de muncă vacante în Uniunea Europeană

NORVEGIA (55)

3 - Instalator sanitar (diverse lucrări de instalații sanitare, program de lucru 07-15 sau 07-17.30. Montator de țevi calificat cu diplomă, minim 3 ani experiență, să poată comunica în limba engleză, experiența în instalarea sistemelor de gaze medicale este un plus, dar nu o cerință, ințelegerea desenelor tehnice, abilitatea de a colabora cu ceilalți, dar și capacitatea de a lucra independent și structurat. Fluent în norvegiană și/sau engleză)

2 - Tehnician dentar (Realizarea tuturor tipurilor de proteze de la început până la sfârșit, cum ar fi proteze complete, parțiale, proteze cu lingură, atele etc.; efectuarea de căptușeli și reparații, program de lucru 37,5 ore/saptamana. Experiența este un avantaj, dar dacă ai studii, atunci experiența nu este o cerință. norvegiana sau engleza)

1 - Frizer tradiţional (Tunderea bărbii și bărbierit umed; program 10-18, fara ture tarzii si fara duminica. Experiență în frizerie sau salon de coafură. engleză sau norvegiană/suedeză)

3 - Tâmplar (Lucrari de instalare in cladiri noi si reabilitare cladiri vechi, lucrari de tamplarie interioara si exterioara: montarea de pereți, tavane, bucătării, scări, uși, ferestre, așezarea podelelor etc., program de lucru 07-15 sau 07-17.30. Experiență relevantă, bune abilități de comunicare și colaborare, experiența în muncă similară reprezintă un avantaj. Fluent în limba engleză)

1 - Tehnician dentar (Responsabilitatea principală va fi în domeniul CAD/CAM, dar si să completați alte stații de lucru din laborator. Calificare, experienta, abilitățile generale din școală și experiența de laborator vor fi utile. Norvegiana sau engleza)

3 - Sticlar / artizan sticla (certificat de artizan sticla sau minim 5 ani experienta in domeniu. Limba scandinava sau engleză fluent)

2 - Sticlar / slefuitor sticla (certificat de artizan sticla sau minim 5 ani experienta in domeniu. Limba scandinava sau engleză fluent)

40 - Muncitor in productie (experiența din producția de somon sau alte produse alimentare este un avantaj, dar nu o necesitate. Limba engleza)

 

GERMANIA (30)

15 Educatoare/educator (Se solicita studii incheiate in pedagogie de gradinita, stiinte educationale, socio-psihopedagogie sau invatamant prescolar; Experienta de lucru cu copiii cu varsta cuprinsa intre 6 luni si 6 ani; Pot aplica persoane de toate varstele; Definitivatul sau experienta in invatamant nu sunt obligatorii; Constituie avantaj cunostintele de limba germana sau disponibilitate de a invata intensiv limba germana; Disponibilitate de a participa la un curs de recertificare profesionala, in vederea echivalarii calificarii; Capacitatea de a raspunde nevoilor/intereselor individuale ale copiilor; Candidatii care nu detin nivel B2 de limba germana, vor beneficia de curs intensiv. Cunostinte de limba germana - nivelul B2)

5 - Incarcator / sortator corespondenta (Capacitatea de a lucra in echipa; Forma fizica buna; Seriozitate, flexibilitate, corectitudine Cunostinte de limba germana nivel conversational)

5 - Curier colete si scrisori (Permis de conducere categoria B; Forma fizica buna; Seriozitate, flexibilitate, corectitudine. Cunostinte de limba germana - nivel B1)

5 - Sofer camion (Permis de conducere categoria CE si cod 95; Experienta de lucru ca sofer profesionist pe camioane cu remorca; Forma fizica buna; Seriozitate, flexibilitate, corectitudine. Cunostinte de limba germana nivel conversational).

 

OLANDA (31)

3 - Legumicultor (Persoane motivate care doresc sa presteze o buna munca, capabile sa lucreze atit  in echipa cit si individual, dispuse sa lucreze in diferite conditii meteorologice, cu o atitudine pozitiva si flexibila. Nu se solicita experienta in acest domeniu. Limba engleza conversational )

4 - Culegator mere si pere (Munca se desfasoara in aer liber, ajutati de o platforma de pina la 1,5m. In ferma lucreaza in jur de 22 persoane, cu preponderenta polonezi, cazarea este in cadrul fermei, se pun la dispozitie biciclete, supermarketul este la 1km distanta la granita cu Germania, linga Nijmegen. Se lucreaza 6 zile/saptamina, 55 ore, sporadic se poate lucra si duminica. persoane carora le place sa lucreze in aer, liber, in diferite conditii meteorologice, dispuse sa presteze o munca buna si care pot lucra bine in echipa. Se lucreaza in grupuri de 3-4 persoane.) 8 - Culegator mere si pere (De preferinta experienta in agricultura. Se solicita persoane motivate care  doresc sa presteze o munca buna, capabile sa lucreze atit individual cit si in echipa, cu o conditie fizica buna,care au placerea de a lucra in aer liber

Permis de conducere cat. B constituie un avantaj. Persoanele sa nu sufere alergii, sa aiba atitudine pozitiva si flexibila, oneste, persoanele trebuie sa-si aduca haine de lucru. Limba engleza sau germana)

5 - Muncitor in pepiniera de flori in sera (Persoane motivate care sa presteze o munca buna, capabile sa lucreze in echipa, munca trebuie facuta cu multa atentie si grija. Limba engleza)

6 - Culegator pere (Compania cultiva pere pe o suprafata de 14 ha,nu are angajati permanenti, lucreaza cu 30 muncitori sezonieri. Se lucreaza 48 ore/saptamina, 6 zile, duminica zi libera. De preferat persoane cu experienta in agricultura, dispuse sa lucreze in diferite conditii meteorologice,cu conditie fizica buna, dispuse la un program flexibil, cu atitudine pozitiva. De preferat sa posede carnet de conducere categ. B. Limba engleza sau germana.)

4 - Culegator salata (Compania cultiva in cea mai mare parte salata iceberg,pe perioada sezonului lucreaza cu 30 muncitori. Se lucreaza 6 zile/saptamina,48 ore, simbata este zi scurta,duminica este zi libera.Salata se taie cu combine speciale,muncitorii o aduna stind pe genunchi. Pentru ca este o munca grea, candidatul trebuie sa aiba o conditie fizica buna. Canditatul trebuie sa fie motivat sa presteze o munca buna, sa fie capabil sa lucreze in echipa, sa aiba disponibilitate pentru un program flexibil. Limba engleza sau germana.)

1 - Stivuitorist (Compania cultiva bulbi de crini pe o suprafata de 30 hectare. Cautam o persoana care are experienta si se descurca cu stivuitorul astfel existind posibilitatea obtinerii unui certficat de stivuitorist in cadrul companiei. Incarcarea si descarcarea paletilor are loc intr-o magazie. Se lucreaza 5 zile/saptamina, 40 ore. De preferat persoana cu experienta si eventual certificat. Limba engleza)

 

POLONIA (27)

2 - Operator CNC (Minim invatamant profesional tehnic. Experienta in domeniu. Cunoasterea elementelor de baza ale desenului tehnic, operare CNC. Limba engleza sau poloneza)

2 - Lacatus (Invatamant  profesional tehnic de baza. Experienta in domeniu reprezinta avantaj. Cunostinte de baza de desen tehnic. Engleza sau poloneza)

2 - Sudor MIG/MAG sau gaz (Minim invatamant profesional tehnic de baza. 6 luni experienta. Cunostinte de baza desen tehnic, sudura cu metode MIG/MAG sau gaz. Limba engleza sau poloneza)

3 - Strungar/frezor (Invatamant profesional tehnic de baza. Experienta profesionala in domeniu reprezinta avantaj. Cunostinte de baza de desen tehnic.. Limba engleza sau poloneza)

3 - Lacuitor/vopsitor (Minim studii profesionale. Experienta in domeniu reprezinta avantaj.Limba engleza sau poloneza)

5 - Operator masina CNC (pentru candidatii fara experienta se ofera training) (Minim invatamant profesional. Experienta profesionala ca muncitor in productie constituie avantaj. Determinare, constiinciozitate, punctualitate, pregatit pentru a lucra in 3 schimburi. Limba engleza, poloneza nivel A2 (utilizator elementar)

5 - Asistent productie (Educatie de baza. Determinat, constiincios, punctual, pregatit pentru a lucra in trei schimburi.Limba engleza, poloneza nivel A2 (elementar).

5 - Muncitor depozit - operator stivuitor (Permis de conducere stivuitoare UDT. Experienta profesionala de muncitor depozit constituie avantaj. Educatie de baza. Determinat, constiincios, punctual, pregatit pentru lucru in 3 schimburi. Limba engleza, poloneza nivel A2 (elementar).

 

BELGIA (96)

1 - OSPATAR  (Nu sunt cerinte specifice pentru studii sau experienta; se cauta o persoana politicoasa, prietenoasa si vesela, cu o infatisare ingrijita; care sa aiba abilitati lingvistice si sa ii placa sa socializeze; sa fie dispusa sa lucreze in weekend; iubitoare de bere- cunoasterea unor informatii de baza despre bere si despre fabricile de bere este cu siguranta un avantaj; care sa isi asume responsabilitatea; sa poata lucra in echipa si sa impartaseasca filozofia afacerii; persoana rezistenta la stres; limba engleza sau franceza- conversational; persoana comunicativa, responsabila, cooperanta, flexibila, orientata catre client. Limba engleza sau franceza- conversational)

20 - MUNCITOR NECALIFICAT IN AGRICULTURA (LUCRATORI CARE CULEG FRUCTE TARI: PERE, MERE, ETC.) (Nu sunt necesare cunostinte sau studii anterioare. Se solicita persoane flexibile si motivate, adecvate pentru munca fizica repetitiva- este necesara o conditie fizica buna; persoane cu inclinare catre calitate si siguranta; care respecta regulile si acordurile, urmeaza instructiunile; sa poata lucra in echipa, cu persoane din mai multe tari. Limba engleza- avantaj)

25 - MUNCITOR NECALIFICAT IN AGRICULTURA (LUCRATORI CARE CULEG FRUCTE MOI/ FRUCTE DE PADURE) (Nu sunt necesare cunostinte sau studii anterioare. Se solicita persoane flexibile si motivate, adecvate pentru munca fizica repetitiva- este necesara o conditie fizica buna; persoane cu inclinare catre calitate si siguranta; care respecta regulile si acordurile, urmeaza instructiunile; sa poata lucra in echipa, cu persoane din mai multe tari.Limba engleza- avantaj)

25 - MUNCITOR NECALIFICAT IN AGRICULTURA (LUCRATORII CARE RECOLTEAZA LEGUME IN AER LIBER: CONOPIDA, PRAZ) (Nu sunt necesare cunostinte sau studii anterioare.  Se solicita persoane flexibile si motivate, adecvate pentru munca fizica repetitiva- este necesara o conditie fizica buna; persoane cu inclinare catre calitate si siguranta; care respecta regulile si acordurile, urmeaza instructiunile; sa poata lucra in echipa, cu persoane din mai multe tari. Limba engleza- avantaj)

 

25 - MUNCITOR NECALIFICAT IN AGRICULTURA (LUCRATORII IN ACTIVITATI DIN PEPINIERA: TAIERE COPACI, ETC.) (Nu sunt necesare cunostinte sau studii anterioare.  Se solicita persoane flexibile si motivate, adecvate pentru munca fizica repetitiva- este necesara o conditie fizica buna; persoane cu inclinare catre calitate si siguranta; care respecta regulile si acordurile, urmeaza instructiunile; sa poata lucra in echipa, cu persoane din mai multe tari. Limba engleza- avantaj)

 

FINLANDA (10)

10 - Muncitor in productie pentru elemente din beton (Activitati specifice productiei de elemente din beton. Experienta pe o pozitie similara sau experienta in constructii (fierar betonist, dulgher) reprezinta un avantaj; experienta in pregatirea fierului pentru turnarea betonului si montarea cofrajelor; cunostinte minime de desen tehnic; permisul de conducere categoria B reprezinta un avantaj; disponibilitate la program de lucru prelungit si pentru munca atat in echipa, cat si individual. cunostinte de lb. engleza/ finlandeza nivel conversational, minim A2 (incepator).)

 

MALTA (2)

2 - Farmacist (Licentiat in Farmacie.Limba engleza fluent)

 

DANEMARCA (5)

1 - Vopsitor industrial (Se vor efectua lucrari de vopsire uscata/ umeda.Se vor examina vizual suprafetele pentru inlaturarea impuritatilor/defectelor. Se vor efectua vopsiri cu mana, airless, cu tub spray etc. Straturile de vopsea se vor aplica conform instructiunilor. Se vor pregati suprafetele care vor fi vopsite.Se va lucra in ture de 12 ore timp de 2 saptamani+3 saptamani pauza. Persoane care pot dovedi  experienta si competenta profesionala. Limba engleza.)

1 - Alpinist utilitar (Se va lucra la una din cele mai mari proiecte de infrastructura daneze. Se va lucra in ture de 12 ore timp de 2 saptamani+3 saptamani pauza. Persoane cu experienta care au mai lucrat ca  montator schela, ca vopsitor, ca izolator. Au avantaj cei care au lucrat pe platforme marine de gaz sau petrol sau industria eoliana. Se cere pregatire in domeniu IRATA nivel  1, 2, or 3. Vor fi efectuate obligatoriu cursuri de securitate/siguranta in munca inainte de prima deplasare pe platforma. Limba engleza)

1 - Instalator ţevi (Se va lucra la una din cele mai mari proiecte de infrastructura daneze. Se cauta persoane cu cativa ani de  experienta in domeniu. Au avantaj cei care au lucrat pe platforme marine de gaz sau petrol sau industria eoliana. Se cer acte de calificare/pregatire in domeniu. Vor fi efectuate obligatoriu cursuri de securitate/siguranta in munca inainte de prima deplasare pe platforma. Limba engleza.)

1 - Montator schele (Se va lucra la una din cele mai mari proiecte de infrastructura daneze. Se cauta persoane cu cativa ani de  experienta in domeniu. Au avantaj cei care au lucrat pe platforme marine de gaz sau petrol sau industria eoliana ca montatori schele, izolatori, vopsitori sau electricieni. Se cere pregatire in domeniu IRATA nivel 1, 2, or 3. Vor fi efectuate obligatoriu cursuri de securitate/siguranta in munca inainte de prima deplasare pe platforma. Limba engleza.)

1 - Izolator (Se va lucra la una din cele mai mari proiecte de infrastructura daneze.Se cauta persoane cu cativa ani de experienta in domeniu.Au avantaj cei care au lucrat pe platforme marine de gaz sau petrol sau industria eoliana ca Se cer acte de calificare/pregatire in domeniu- tehnician izolator. Vor fi efectuate obligatoriu cursuri de securitate/siguranta in munca inainte de prima deplasare pe platforma. Limba engleza.)

 

INFORMAȚII UTILE PENTRU PERSOANELE ÎN CĂUTAREA  UNUI LOC DE MUNCĂ ÎN ȚĂRILE UNIUNII EUROPENE:

- ADRESA WEBSITE ANOFM: www. eures.anofm.ro

- INFORMATII SUPLIMENTARE SE POT OBTINE LA TELEFON 0231536791 sau e-mail [email protected]

Stirea anterioara

E obligatoriu în România! Trebuie să vă schimbați documentele

Stirea Urmatoare

Dan Șlincu, PSD: „Crește salariul minim și se majorează indemnizațiile pentru copiii şi adulţii cu handicap grav”

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.