Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
 AJOFM Botoșani anunță organizarea „Bursei Generale a Locurilor de Muncă” – Află când se va desfășura și locația

AJOFM Botoșani anunță organizarea „Bursei Generale a Locurilor de Muncă” – Află când se va desfășura și locația

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Social

Rețeaua Serviciilor Publice de Ocupare (SPO) din Uniunea Europeană organizează, în perioada 4-15 aprilie, o serie de evenimente adresate în special angajatorilor, Sub egida “European Employers’ Days”.

AJOFM Botoșani, paticipă la acest eveniment prin organizarea BURSEI GENERALE A LOCURILOR DE MUNCĂ care se va desfășura joi, 14 aprilie 2016, în următoarele locații:

·    ora 09.30 în incinta sălii Polivalente Elisabeta Lipa
·    ora 09.00 în incinta Căminului Cultural Ștefănești
·    ora 09.00 în incinta Căminului Cultural Hudești

Obiectivul principal al bursei este facilitarea contactului din angajatori și viitori angajați, printr-o mai largă expunere și informare în ceea ce privește cererea și oferta pe piața muncii.

Agenti economici interesati să participe la bursă, sunt asteptati sa ne contacteze din timp, trimitandu-ne oferte de locuri de munca vacante la numarul de fax: 0231536793 sau pe adresa de e-mail: , în care să specifice localitate în care se dorește să participe pentru a rezerva standuri destinate recrutării.

Obiectivele organizării „Zilelor europene ale angajatorilor” sunt de a realiza un contact cu un număr cât mai mare de angajatori, de a întreține un dialog între Serviciul Public de Ocupare și de a crește gradul de conștientizare a problemelor legate de ocuparea forței de muncă la nivel local.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Social: Alte articole din Botosani