Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
AJOFM: 50 de locuri de muncă pentru culegători de mazăre în Danemarca și Portugalia. Vezi detalii!

AJOFM: 50 de locuri de muncă pentru culegători de mazăre în Danemarca și Portugalia. Vezi detalii!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Social

Agentia Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani anunță oferta locurilor de muncă pentru culegători de mazăre, selecția aprilie 2014. Se oferă 50 de locuri pentru postul menționat în zonele Danemarca – Oerbaeck și Portugalia – Almograve.

Posibilii candidati trebuie sa aiba varsta minima 18 ani; sa fie rezistent la munca fizica grea, indiferent de clima; un avantaj ar fi sa aiba experienta in munca agricol. Lucratorii trebuie sa fie motivati si flexibili in privinta programului. Se mai cere toleranta si respect pentru colegii din echipa, onestitate si responsabilitate in toate situatiile, atitudine pozitiva pentru dezvoltarea abilitatilor si contributie pozitiva in cadrul echipei. Mai multe informatii despre munca se gasesc pe website-ul www.greenpeas.dk.

În ceea ce privește lima, candidatul trebuie sa fie cunoscator mediu al limbii engleze. Valabilitatea ofertei este 3 aprilie 2014.

Plata muncii este in functie de cantitate si in acest sens lucratorii trebuie sa fie motivati. In Portugalia salariul minim lunar este de 507 euro+bani de concediu+bonusuri de masa, corespunzand pentru 172 ore si 1950 kg pe luna, ca nivel minim de performanta. Daca se atinge un nivel de performanta mai ridicat se plateste cu 0,35 euro/kg ca bonus la sfarsitul sezonului. Dupa perioada de instruire lucratorul trebuie sa fie capabil sa atinga nivelul minim, altfel poate fi concediat.  In Danemarca salariul este in jur de 0.6 euro/kg +12,5% bani de concediu. Dupa o perioada de instruire, lucratorii trebuie sa tinga nivelul minim de performanta de 28 kg/ora, altfel pot fi concediati. Impozitul si contributiile sociale se vor deduce din salariu conform legislatiei daneze. Mai multe informatii despre impozite: http://www.skat.dk/SKAT.aspx?oId=44252&vId=0&lang=US.

In Portugalia cazarea se va face fie la hotel fie in apartamente cu bucatarie, toalete si dus. Costul pentru cazare/electricitate este de 3-6 euro/zi, in functie de standardul. In Danemarca cazarea se face in corturi aduse de lucratori sau in rulote cu dormitoare; bucataria, toalete, dusuri, masini de spalat, TV si internet sunt disponibile. Taxa de cazare pe lucrator/pe zi este intre 4-8 euro in Danemarca (pt. acoperirea costurilor de electricitate, apa etc) in functie de solutia de cazare aleasa de lucrator. Transportul dus-intors Romania-Danemarca este in responsabilitatea lucratorului. In Portugalia, transportul de la locul de cazare pana la locul de munca este gratuit. In Danemarca, pentru transportul de la locul cazarii la locul de munca sau pentru cumparaturi, angajatorul va pune la dispozitia lucratorilor un autobuz, contracost pentru 1,5 euro/zi/persoana; optional, lucratorii pot sa isi aleaga alt mijloc de transport la locul de munca.  Mai multe informatii despre cazare si transport se gasesc pe website-ul www.greenpeas.dk.

Culegatorii vor lucra in Portugalia in perioada 15 aprilie-10 iunie; in Danemarca, intre 10 iunie - 1  septembrie; in Portugalia, intre 1 septembrie - 20 decembrie 2014. Program de lucru 6 zile/saptamana. Munca incepe devreme dimineata si se termina in jurul pranzului.

Candidatii trebuie sa trimita un CV model EUROPASS, in limba engleza, cu poza inclusa, pe adresa de email: Termen limita pentru trimiterea aplicatiilor - 3 aprilie 2014. Instructiunile de aplicare se gasesc pe website-ul www.greenpeas.dk.Preselectia persoanelor care au aplicat se face telefonic sau prin email de angajator. Invitarea la selectie a persoanelor pre-selectate se va face in timp util de consilierul EURES din cadrul AJOFM Olt. Selectia va avea loc in prima decada a lunii aprilie, la Slatina.Detaliile referitoare la data, locatia si programul selectiei vor fi trimise NUMAI persoanelor invitate. NU sunt admise alte persoane la interviu.

Autor: DorohoiNews.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Social: Alte articole din Botosani