1.400 de oameni angajați de doi giganți IT, cu ajutor de la stat

1.400 de oameni angajați de doi giganți IT, cu ajutor de la stat

Americanii de la IBM şi britanicii de la Endava primesc ajutor de stat din partea Guvernului României pentru crearea a 1.400 de joburi noi.

Ministerul Finanţelor va oferi un ajutor de stat în valoare de 21 mil. euro firmei americane IBM pentru crearea a 900 de locuri de muncă la Bucureşti şi Braşov, scrie Ziarul Financiar. Acordul de finanţare este din 5 iulie 2013.

Al doilea proiect care a primit finanţare prin schema de ajutor de stat pentru investiţii mari în 2013 este al firmei britanice Endava, care activează în industria software la Bucureşti, Iaşi şi Cluj.

Endava va angaja 500 de oameni în urma unui ajutor de stat de 9,5 mil. euro, potrivit unui acord de finanţare de la Ministerul de Finanţe din 22 martie.

Endava recrutează în momentul de faţă Senior IT Systems Administrator, Service Delivery Manager, Service Desk Analyst, consultanţi Java şi programatori software.

IBM România recrutează în prezent dezvoltatori software, Database Administrator, Deployment Specialist, Senior Data Specialist şi alte poziţii tehnice. Sursa: realitatea.net

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Pentru al doilea an consecutiv luptătorii U20 de la Liceul Sportiv Botoșani sunt lideri incontestabili la nivel național

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.