Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Un important medic pediatru trage un alt semnal de alarmă: „Faceți, vă rog, teste și la medicamente!”

Un important medic pediatru trage un alt semnal de alarmă: „Faceți, vă rog, teste și la medicamente!”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Sanatate

Un alt scandal e pe cale să izbucnească în Sănătate, după ce Guvernul a confirmat astazi că substanțele dezinfectante sunt, într-adevăr, diluate chiar si de zece ori, potrivit rezultatelor primite de la ICECHIM.

Pe blogul jurnalistului Cătălin Tolontan apar mai multe declarații ale doctorului Cătălin Cîrstoveanu, șeful secției de terapie intensivă nou-născuți de la Marie Curie.

„Sunt șocat. Mă simt batjocorit. Noi îi spălam pe copii din cap pana în picioare cu aceste substanțe. Acum îmi dau seama. Mi-au pus alcool cu parfum în substanțe! Este incredibil! Și mă gandesc la un singur lucru. Aș fi salvat mai mulți copii. Mult mai mulți! Nu-mi vine să cred. Acum înțeleg. Știți, la noi la ATI vin copii colonizați și cu două, trei bacterii. Am fost la analize cu ei în Germania și mi-au spus că nu au văzut asemenea bacterii. Faceți, vă rog, teste și la medicamente! Știu medicamente generice al căror import e protejat de politicieni care nu-și fac efectul. Deloc nu au efect! Sunt convins că vorbim despre același lucru! Mor oamenii din această cauză", a explicat medicul Cîrstoveanu. sursa: jurnalul.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Sanatate: Alte articole din Botosani