Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Suferi de dureri de cap? Iată câteva cauze la care nici nu te gândeai

Suferi de dureri de cap? Iată câteva cauze la care nici nu te gândeai

Categorie : Sanatate

In fiecare an milioane de romani merg la medicul de familie plangandu-se de dureri de cap. Daca si tu esti una dintre persoanele care procedeaza astfel, iata 10 cauze la care nici nu te gandeai pentru care suferi de dureri de cap.

Anxietatea
Unele dintre cele mai intalnite cauze ale durerilor de cap sunt anxietatea si stresul. Astfel de dureri sunt destul de intalnite, iar intensitatea durere variaza de la moderat la sever.

Ce ar trebui sa faci?
Respiratia lenta, intr-un loc intunecos si linistit poate imbunatati fluxul sanguin si, in plus, te va ajuta sa te linistesti. Dr. Andrew Weil sugereaza metoda de respiratie 4-7-8 pentru a te relaxa. Inhaleaza pe nas timp de 4 secunde, tine-ti respiratia pentru 7 secunde si apoi expira pe gura timp de 8 secunde.

Ochii
Problemele cu vederea sunt intalnite la persoanele care petrec mai mult de 5 ore pe zi in fata calculatorului. Lumina de la monitoare duce adesea la dureri de cap.

Ce ar trebui sa faci?
Ridica-te din cand in cand din fata PC-ului astfel incat ochii sa se poata odihni. Iesi afara in lumina naturala – tot organismul va beneficia de pe urma acestei expuneri. Incearca sa folosesti ochelari pentru PC care sa reduca expunerea la lumina monitorului. Citeste mai mult pe sfatulparintilor.ro

ZiareBotosani.ro

Sanatate: Alte articole din Botosani