Din ce sunt făcuți, de fapt, covrigii. Vei mai mânca vreodată?

Din ce sunt făcuți, de fapt, covrigii. Vei mai mânca vreodată?

În fața covrigăriilor este mai mereu coadă și o mulțime de români îi consideră gustarea ideală în drum spre serviciu.

Puțini știu, însă, că aceștia nu aduc beneficii organismului. Ba dimpotrivă, au numeroase efecte nedorite.

Primul dintre ele este că nu conțin nutrienți, ci ”calorii goale” care, în timp, duc la acumularea de kilograme în plus fără să ne ofere vitaminele necesare.

Covrigii sunt preparați din făină albă, drojdie, zahăr, sare și ulei. Au, deci, carbohidrați și grăsimi, dar nu au deloc proteine. Mai mult decât atât, pot provoca dureri de stomac, întrucât de multe ori nu sunt copți suficient.

Stirea anterioara

Anna Lesko și-a crescut fiul cu restricții. Adam a simțit gustul zahărului abia la 3 ani

Stirea Urmatoare

Furtuna Renata, care face ravagii în aceste zile în Europa, se îndreaptă spre România. Va aduce frig, ploi şi vijelii puternice

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.