Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Descoperă remediul natural care este mai bun şi mai eficient decât o aspirină!

Descoperă remediul natural care este mai bun şi mai eficient decât o aspirină!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Sanatate

Un remediu preparat din doar trei ingrediente te poate ajuta să ţii la distanţă toate afecţiunile pe care le-ai trata cu aspirină. Află cum se prepară, ce beneficiu miraculoase are şi cum se utilizează pentru efecte maxime.

Ingrediente necesare şi cum se prepară

10 căţei de usturoi
câteva granule de piper
480 grame de miere naturală

Ce beneficii are remediul

Această reţetă întăreşte rata metabolică, fiind eficientă pentru pesoanele care sunt supraponderale sau obeze. De îndată ce vei începe să foloseşti acest remediu, organismul tău va arde mai multe calorii. Previne, de asemenea, retenţia de apă în organism, stimulând astfel eliminarea rapidă a toxinelor şi a grăsimilor din corp.

Remediu ajută şi la îmbunătăţirea absorbţiei substanţelor nutritive din alte alimente pe care le consumi în mod constant.

În plus, remediul abundă în antioxidanţi naturali, care luptă împotriva radicalilor liberi din corp, prevenind astfel apariţia cancerului şi a altor afecţiuni cronice.

Nu în ultimul rând, această reţetă naturală regleazp tensiunea arterială şi luptă în mod eficient împotriva aterosclerozei - o afecţiune în care vasele de sânge sunt înfundate cu colesterol şi calciu.

ZiareBotosani.ro

Sanatate: Alte articole din Botosani