Cum poți scăpa de răceala în 24 ore?

Cum poți scăpa de răceala în 24 ore?

Daca nu sunt tratate la timp, gripele si racelile se pot transforma in boli periculoase care iti afecteaza organismul pe termen lung.

Acest remediu natural te ajuta sa scapi de problemele de sanatate, iti intareste sistemul imunitar si previne racelile. Ai nevoie doar de suc de lamaie, miere si ceapa pentru a-l prepara.

Ceapa contine o parte din componentele active care se gasesc si in usturoi, cu proprietati de stimulare a imunitatii si care actioneaza ca un anti-inflamatori, antibiotic si expectorant natural.

Lamaile contine vitamina C, care stimuleaza protectia naturala a corpului, reducand flegma din plamani.

Mierea trateaza iritatiile si mancarimile, avand proprietati anti-fungile, antibacteriene si antivirale.

Ingrediente
1 ceapa
sucul de la o lamaie
2 linguri miere
2 cani de apa

Mod de preparare
Fierbe apa, taie ceapa in bucati si adauga in apa. Fierbe timp de 15 minute, apoi ia de pe foc si lasa 10 minute la racit. Strecoara si adauga mierea. La final, pune sucul de lamaie.

Consuma de trei ori pe zi.

Stirea anterioara

Magazin de echipamente de schi! Vă așteptăm în orice perioadă!

Stirea Urmatoare

Rușii trec la amenințări directe în Marea Neagră. Începe războiul aproape de România?

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.