Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Aveți grăsime sub brațe care atârnă? Iată ce puteți face!

Aveți grăsime sub brațe care atârnă? Iată ce puteți face!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Sanatate

La începutul anului, cu toții ne confruntăm cu rezoluțiile noastre de Revelion: mai puține gustari și mai multă mâncare sănătoasă. Este același lucru în fiecare an: facem asta timp de o săptămână sau două și apoi ne întoarcem la obiceiurile noastre proaste. Ați observat aceste mici umflături pe axile care vă ies din sutien? Știm cum să scapati de grăsimea de sub brațe!

Grăsimea de sub brațe te poate face să ii pierzi încrederea, dar este ușor să scapi de ea.

Vrei să te simți bine și confortabil într-un top nou sau în bikini, dar această grăsime de sub braț te împiedică să ai încredere în tine. Grăsimea de sub brațe poate fi văzută printr-un tricou sau ieșind din sutien sau bikini. Desigur, într-o lume perfectă, ne-am simți confortabil cu încrederea în sine și ne-ar plăcea să iubim totul la corpul nostru, dar nu este întotdeauna așa, din păcate. Te plictisești de grăsimea de sub brațe și vrei să faci ceva în acest sens? Puteți face acest lucru urmând aceste exerciții.

Cardio și forță
Când doriți să scăpați de grăsimea de sub brațe, este important să vă concentrați pe exerciții cardio și de forță ca parte a rutinei voastre. Concentrați-vă în principal pe piept și pe spate. Cu aceste exerciții, veți viza în principal grăsimea axilată și va dispărea rapid!

Veți avea nevoie de o pereche de greutăți mici pentru acest exercițiu. Întindeți-vă pe spate și țineți greutățile, deschideți brațele în părțile laterale, cu palmele orientate spre cer. Înclinați ușor umerii și ridicați brațele spre tavan, aducând greutățile deasupra pieptului.

Tracțiune: Acesta este un mod eficient de a combate grăsimea de sub brațe. Este destul de dificil să îți ridici propria greutate, așa că dacă nu o poți face, folosește un instrument mic. Cel mai important este să continuați exersarea!

Tracțiunea ganterelor: culcați-vă pe burta și încercați să vă mențineți picioarele drepte. Țineți din nou greutatea mică, așezați-vă brațele pe părțile laterale. Apoi încercați să vă strângeți brațele spre picioare și ridicați-vă capul și pieptul de la sol. Asigurați-vă că angajați absul în timpul acestui exercițiu. Mișcați-vă brațele în părți în timp ce coborâți pieptul pe podea.

Înot: cu acest exercițiu, antrenați întregul corp. Întinde-te pe burta și întinde-ți brațele și picioarele. Ridicați-le și faceți mișcări de înot.

Faceți aceste exerciții timp de 15 până la 20 de minute în fiecare zi și veți observa o diferență clară în câteva săptămâni. În plus, desigur, ar trebui să mănânci sănătos; acesta este cel mai important lucru (și bun pentru sănătatea ta).

Etichete: , , , ,

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Sanatate: Alte articole din Botosani