Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
130 copii din Bucecea s-au bucurat de consultații stomatologice gratuite prin Programul Zâmbete Colgate - FOTO

130 copii din Bucecea s-au bucurat de consultații stomatologice gratuite prin Programul Zâmbete Colgate - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Sanatate

În weekendul 11 – 12 noiembrie, Colgate®, în parteneriat cu Societatea Națională de Cruce Roșie din România, a demarat în județul Botoșani, Programul Zâmbete Colgate®, parte din campania România merită zâmbete Colgate®. 130 elevi din clasele primare 0-IV, din Bucecea, au beneficiat de consultații stomatologice gratuite, un diagnostic cu recomandări pentru tratament, sfaturi de sănătate orală pentru un zâmbet sănătos și mostre gratuite de produse de îngrijire orală.

„Părinții prezenți la evenimentul din Bucecea au fost încântați de oportunitatea oferită de proiectul Colgate și anume consultații stomatologice gratuite pentru copiiilor. Aceștia au conștientizat problemele cu care se confruntă copiii și vor încerca să trateze acolo unde este nevoie și să prevină mai mult. Județul Botoșani este o zonă slab dezvoltată, cu un nivel de trai scăzut. Aceste lucruri generează diverse probleme cu caracter social care își pun amprenta a supravieții de zi cu zi a oamenilor. Cu toate acestea, părinții sunt interesați să ofere o viață bună copiilor lor și să-i ajute în a dobândi un stil de viață sănătos” a declarat Eduard Măciucă, Director Filiala Crucea Roșie Botoșani.

Pe lângă consultații, copiii au avut parte de lecții de igienă orală, oferite de voluntarii Crucii Roșii și desfășurate în prezența părinților, dar și de o zonă de joacă unde l-au întâlnit pe îndrăgitul Doctor Măseluță.

Programul Zâmbete Colgate®, cu sprijinul filialelor de Cruce Roșie din țară, se desfășoară în 20 de orașe mici din 10 județe din România, în perioada 7 octombrie – 17 decembrie, și continuă misiunea Colgate® de educare cu privire la importanța vizitelor periodice la medicul dentist și a igienei orale zilnice, de la vârste fragede. În județul Botoșani, consultațiile stomatologice gratuite din cadrul programului au avut loc în Bucecea, în zilele de 11 și 12 noiembrie, la Liceul Tehnologic Bucecea.

În paralel, Colgate® desfășoară Programul Colgate® Bright Smiles, Bright Futures™, care a ajuns la cea de-a 25-a ediție de la implementare. Colgate® a livrat cu succes mesaje educaționale pentru mai mult de 5.900.000 de elevi, număr care va crește în acest an cu 200.000 de elevi din școli din toată țara, din zona urbană și cea rurală. Începând cu anul 2015, programul se derulează în parteneriat cu Societate a Națională de Cruce Roșie din România.

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Sanatate: Alte articole din Botosani