Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Un primar din Botoşani găsit în incompatibilitate de ANI

Un primar din Botoşani găsit în incompatibilitate de ANI

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Politic

Mihai Petria, primar al comunei Tudora, judeţul Botoşani, şi Leonard Cristian Chiciu, consilier local în oraşul Băneasa, judeţul Constanţa, au fost găsiţi în stare de incomplatibilitate de către Agenţia Naţională de Integritate.

Primarul din comuna Tudora, Botoşani, Mihai Petria, se află în stare de incompatibilitate începând cu data de 20 iunie 2012, întrucât exercita simultan cu funcţia de primar şi calitatea de persoană fizică autorizată, încălcând dispoziţiile art. 87, alin. (1), lit. g) si dispozitiile art. 91, alin. (3), teza I din Legea nr. 161/2003, potrivit unui comunicat emis de Agenţia Naţională de Integritate.

Consilierul local din Băneasa, Constanţa, Leonard Cristian Chiciu, se află în stare de incompatibilitate, întrucât în perioada exercitării mandatului de consilier local, SC SDM Aquila Guard SRL şi SC Alert EL Car SRL (societăţi comerciale în cadrul cărora soţia consilierului deţine calitatea de asociat unic şi funcţia de administrator) au încheiat contracte de prestări servicii în valoare totala de 61.245 lei cu Primăria oraşului Băneasa.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Politic: Alte articole din Botosani