Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Sediul PSD inaugurat cu „greii” partidului la Săveni

Sediul PSD inaugurat cu „greii” partidului la Săveni

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Politic

PSD a deschis primul său sediu adevărat din istorie la Săveni, oraș care timp de 8 ani a fost galben. Totul a fost posibil prin trecerea primarului Relu Tîrzioru la PSD din cauza neînțelegerilor cu Florin Țurcanu, liderul PNL.

La inaugurarea sediului au participat deputatul Andrei Dolineaschi, președintele PSD Botoșani, senatorul Șerban Mihăilescu, Ana Manuela Zarug, director Serconf, Tiberiu Lungu, director Avis, primarul Ovidiu Portariuc, viceprimarul Cosmin Andrei, Costel Lupașcu, directorul Casei Asigurărilor de Sănătate, Marius Budăi, directorul Casei de Pensii. De asemenea, au participat Lucian Trufin, primarul din Vlăsinești, Gabriel Talef, primarul din Ripiceni, Costel Matei, primarul din Hănești, Corneliu Aroșoaie, primarul din Darabani, Costel Nazare, primarul din Concești, și Rusu Ștefănel, primarul din Ștefănești.

„Nu contează că am trecut eu la PSD, ci faptul că aici am găsit oameni de calitate cu care pot face treabă pentru Săveni. Am făcut mai multe pentru Săveni când era PDL la guvernare, fac acum cu PSD mai multe pentru Săveni decât am făcut cu ai mei, cu liberalii”, a declarat Relu Tîrzioru, cel care devine liderul PSD în zona Săveni.

La acestea deputatul Andrei Dolineaschi, secretarul general al PSD la nivel național a adăugat: „Ne bucurăm că un om de calitatea lui Relu Tîrzioru a ales să sprijine PSD, să vină alături de noi pentru a crește economia Săveniului și a județului. Vom face treabă bună împreună și se și vede prin proiectele care au fost aprobate pentru Săveni”.

„După ce domnul Țurcanu și PNL au ajuns la putere au încercat să cumpere cât mai mulți primari de la alte partide, iar Săveniul a fost neglijat financiar”, a menționat, Relu Tîrzioru. Sursa: ziarulevenimentul.ro

Etichete: , , , , ,

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Politic: Alte articole din Botosani