Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
PSD Botoșani: „Suntem alături de colegul nostru Andrei Dolineaschi în toate deciziile acestuia”

PSD Botoșani: „Suntem alături de colegul nostru Andrei Dolineaschi în toate deciziile acestuia”

Categorie : Politic

„Atât eu cât și organizația PSD Botoșani suntem alături de colegul nostru Andrei Dolineaschi în orice decizie pe care acesta consideră că trebuie să o ia. Este un gest normal, având în vedere că organizația pe care a condus-o la Botoșani a avut cea mai ridicată prezență la vot din Moldova și una din cele mai mari din țară”, a declarat senatorul PSD Doina Federovici.
 
Biroul Permanent Național și Comitetul Executiv Național vor lua o decizie în perioada următoare cu privire la interimatul funcției de președinte al Organizației PSD Botoșani.
 
„Demisia lui Andrei Dolineaschi din funcția de președinte a partidului nu înseamnă că acesta nu se va mai zbate să aducă proiecte în județ și să rezolve problemele din fiecare comună și oraș din Botoșani. Din contra colegul nostru va susține în continuare județul la București și va face tot ce poate pentru a promova proiectele importante ale Botoșaniului la nivelul autorităților centrale, fie că este vorba de Guvern sau Parlament”, a arătat deputatul PSD, Tamara Ciofu.
 
„Andrei Dolineaschi va continua să își facă treaba în continuare pentru PSD, în calitate de secretar general, cât și ca deputat pentru județul Botoșani. Colegul nostru va fi în continuare preocupat de ce se întâmplă în organizația PSD Botoșani și va prelua toate problemele organizațiilor din teritoriu și ale primarilor pentru a soluționa toate cerințele acestora care vin de la cetățeni”,
a completat vicepreședintele PSD Botoșani, Doina Federovici.

ZiareBotosani.ro

Politic: Alte articole din Botosani