Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Primarul Ovidiu Portariuc, va candida pentru un nou mandat „Nu vreau să las Botoşaniul pe mâna unor grupuri de interese”

Primarul Ovidiu Portariuc, va candida pentru un nou mandat „Nu vreau să las Botoşaniul pe mâna unor grupuri de interese”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Politic

Primarul municipiului Botoşani, social-democratul Ovidiu Portariuc, şi-a exprimat, miercuri, intenţia de a candida pentru un nou mandat. Acesta a declarat, într-o conferinţă de presă, că va intra în cursa electorală de anul viitor pentru a-şi finaliza proiectele începute în actualul mandat.

„Candidez din câteva motive clare: de a încheia proiectele pe care le-am început, al doilea motiv este acela că în aceşti ani am reuşit să scoatem primăria dintr-o stare financiară extraordinar de grea, rambursând peste 500 miliarde lei la bănci. Am lucrat aproape trei ani să construim strategia de dezvoltare a municipiului lăsând un portofoliu de peste 80 de proiecte care urmează să fie implementate în următoarea perioadă şi aş vrea să continui şi să implementez aceste proiecte dacă tot le-am pregătit”, a afirmat Portariuc.

Acesta a subliniat, de asemenea, că o nouă candidatură a sa la Primărie este motivată şi de faptul că nu doreşte să lase Botoşaniul „pe mâna unor grupuri de interese".

Ovidiu Portariuc, care este şi preşedinte executiv al organizaţiei judeţene a Partidului Social Democrat, este de părere că activitatea din administraţie este una de voluntariat. „Este o activitate prin care nu reuşeşti să acumulezi venituri sau averi. Faci o activitate strict în interesul comunităţii. De asta mi-am propus încă un mandat pentru a termina proiectele pe care le-am început", a mai precizat Portariuc. Sursa: AGERPRES.ro

ZiareBotosani.ro

Politic: Alte articole din Botosani