Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Peste 66.000 de atacuri la site-ul lui Gabriel Oprişanu, în primele 24 de ore de concurs

Peste 66.000 de atacuri la site-ul lui Gabriel Oprişanu, în primele 24 de ore de concurs

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Politic

Site-ul doctorului Gabriel Oprişanu, candidatul propus de PSD pentru Primăria Botoşani, a fost supus la 66.398 de tentative de atac informatic, în primele 24 de ore de la lansarea Concursului „Sparge Site-ul!”, adresat „tinerilor deştepţi din Botoşani”. Totodată paginile site-ului www.oprisanu.ro s-au bucurat de aproape 80.000 de vizualizări şi de peste 95.000 de clik-uri din partea utilizatorilor.

Medicul Oprişanu apreciază interesul mare pe care l-a produs concursul său şi îi invită în continuare pe „tinerii deştepţi din Botoşani” să răspundă provocării, pentru a intra în posesia premiilor puse în joc. „Această energie a tinerilor depăşeşte de fiecare dată aşteptările, iar dacă voi deveni primar voi ţine cont de ea şi voi aduce mulţi tineri în Primărie. Acum însă mai sunt câteva zile de concurs şi sper totuşi să fie cineva care să reuşească să-mi spargă site-ul de campanie, ca să nu rămân cu premiile neacordate”, a declarat medicul Oprişanu.

Ieri, candidatul recomandat de PSD pentru Primăria Botoşani, a propus „tinerilor deştepţi din Botoşani”, să îi spargă site-ul de campanie, urmând ca primele cinci persoane care vor reuşi acest lucru să fie premiate. De asemenea, dacă după alegerile locale din 2012, medicul Oprişanu va deveni primar, cei cinci câştigători vor fi cooptaţi într-o colaborare pentru îmbunătăţirea site-ului Primărie şi informatizarea serviciilor adresate cetăţenilor.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Politic: Alte articole din Botosani