Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
PDL-iştii îşi aruncă lături în cap

PDL-iştii îşi aruncă lături în cap

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Politic

Pe măsură ce se apropie data de 14 mai, când va avea loc Convenţia Na­ţio­nală a PDL şi va fi ales noul pre­şedinte al partidului, cele două tabere combatante îşi aruncă tot mai multe injurii, semn că spiritele nu mai sunt doar încinse, ci au luat deja foc.

Fapt care a făcut-o pe Elena Udrea să aprecieze ieri mul­ţu­mită că, în sfârşit, liderii PDL spun public ce gândesc unii despre alţii. "Cine credea că alegerile interne din PDL vor genera o competiţie adevărată, care naşte pasiune şi lasă frustrările adunate în timp să se elibereze", a scris Udrea pe blog. Udrea crede însă că această com­pe­tiţie este benefică, deoarece permite de­mocrat-libera­lilor să spună ce gândesc cu adevărat unii despre ceilalţi. "Cred că ne prin­de bine această compe­tiţie, pentru că ne dă posibili­tatea să ne pozi­ţionăm în interiorul partidului şi să ne spunem lucrurile pe care le gândeam unii despre ceilalţi", explică ea.

Dar dacă e eliberare de frustrare ge­nerală, a lovit şi Udrea în duş­mani. "Nu pot să nu constat că echi­pa lui Vasile Blaga este susţinută de presa ostilă partidului şi de opo­zi­ţie, în timp ce în fiecare zi, de dimi­nea­ţă până noaptea, noi, cei care suntem cu Emil Boc, am devenit ţinta ata­­curilor acestora. Până nu demult, şi Vasile Blaga şi susţinătorii săi au fost membri ai Cabinetului, deci nu poa­te fi vorba despre un atac la Gu­vern. Eu remarc încă o dată că toţi detractorii lui Traian Băsescu şi ai celor consideraţi loiali acestuia sunt sus­ţinătorii cole­gului meu Vasile Bla­ga şi, acum, şi ai celor de lângă el. Si­gur că îmi pun întrebări şi încerc să gă­­sesc explicaţii. Colegii de pe cea­laltă moţiune au suficient de multe atu­­uri încât să nu fie nevoie să ac­cep­te «ajutorul» pe care li-l dau presa mo­gulească şi opoziţia", a spus Udrea.

Tot ieri, Vasile Blaga, enervat de o ieşire publică a Monicăi Macovei, şi-a vărsat năduful la şedinţa conducerii PDL: "Nu am comentat niciodată discuţiile din interiorul partidului, dar, în vizavi de ce a spus doamna Macovei, dacă atât o duce capul...". Partenerul său de moţiune, vicepreşedintele Cristian Boureanu, a plusat. "Monica Macovei cred că nu prea avea curajul să vorbească pu­blic împotriva lui Adrian Năstase când Vasile Blaga conducea campaniile împotriva lui Adrian Năstase. Ia­răşi cred că este o declaraţie murda­ră", a spus Boureanu referitor la spu­sele Monicăi Macovei potrivit cărora Blaga ar fi un "amic al opoziţiei". "Nu am auzit declaraţii făcute de colegii care au semnat moţiunea Blaga, în afară de pro­vo­că­rile pe care le-au avut de la unii care nu au experienţă politică", a declarat Boureanu.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Politic: Alte articole din Botosani