Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Ovidiu Portariuc: Nu voi mai sta pasiv la atacurile PNL

Ovidiu Portariuc: Nu voi mai sta pasiv la atacurile PNL

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Politic

Presedintele executiv al PSD Botosani, Ovidiu Portariuc, a declarat, vineri, ca nu va mai ramane pasiv la atacurile PNL si nici la declaratiile acide facute de reprezentantii acestei formatiuni politice. El a criticat inca o data pozitia adoptata de consilierii locali ai PNL, care au blocat proiecte locale si au facut pozitie comuna cu cei PDL. Dupa sedinta de vineri, Portariuc a purtat o discutie telefonica cu Florin Turcanu, pentru a-si spune of-ul. Urmeza ca liderii locali ai PSD si PNL sa se intalneasca pe aceasta problema.

Cred ca pina la sedinta urmatoare isi vor da seaman de greseala facuta. A fost o pozitie pe care eu nu o inteleg. Poate a fost o neintelegere. Au mai fost proiecte in care nu a functionat alianta. Nu voi mai ramane pasiv la atacurilor PNL, pentru ca eu m-am concentrat pe proiecte, dar nu putem ramane pasivi si asista la asemenea declaratii facute si cu ceva timp in urma“, a spus Portariuc, citat de botosaninews.

El sustine ca de cand colegii din PNL au anuntat candidatul la Primaria Botosani in 2016, au aparut si disfunctionalitati la nivelul Primariei.

S-au creat disfunctionalitati care ne ridica probleme.  Lucrurile acestea trebuie lamurite. Noi nu am venit sa anuntam, desi am putea sa o facem, candidatii pentru 2016 la Consiliul Judetean. Avem si noi cel putin trei propuneri, dar preferam sa o facem atunci, nu sa incercam sa sabotam sau sa punem bete in roate unor activitati si unor proiecte pe care ni le-am asumat impreuna. Unul este un profesionist in administratie, a ocupat functii de prefect, subprefect, s.a, un cunoscut om de afaceri si un politician mai tanar si cu experienta“, a adaugat Portariuc.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Politic: Alte articole din Botosani