Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Olguţa Vasilescu: PDL a comandat 4 milioane de biciclete pentru campanie

Olguţa Vasilescu: PDL a comandat 4 milioane de biciclete pentru campanie

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Politic

Senatoarea PSD, Lia Olguţa Vasilescu scrie într-o postare pe blog că partidul de guvernământ ar fi comandat în China milioane de biciclete pe care le va oferi anul viitor alegătorilor. Democrat-liberalii neagă informaţia.

 

"Ne vom deplasa pe biciclete! Ei, nu toţi! Doar votanţii PDL! Care trebuie să fie 100.000 de judeţ! Ăsta e target-ul (n.red - electoral), ăsta e numărul de biciclete comandat pentru fiecare judeţ în parte!", scrie Olguţa Vasilescu pe blog. Fără să precizeze sursa informaţiilor, senatoarea social-democrată susţine că ele sunt corecte şi complete. "O să vedeţi la anul dacă am avut sau nu dreptate. Bicicletele vor fi date în campanie şi nu au cum să nege existenţa lor", a declarat Vasilescu pentru REALITATEA.NET.

 

Ea mai spune că bicicletele ar fi fost deja comandate în China şi că fiecare costă în jur de 25-30 de euro. La 4 milioane de bucăţi, factura totală pentru PDL s-ar ridica undeva la 120 de milioane de euro. De partea cealaltă, democrat-liberalii susţin că nu este adevărat nimic. "Dacă doamna Vasilescu se pricepe bine la socoteli ar trebui să constate singură că mai bine făceam o fabrică aici în România şi le vindeam noi. Cifra e uriaşă. Să fim serioşi, cine comandă 4 milioane de biciclete ?", ne-a declarat senatorul PDL, Mircea Andrei.

Senatoarea PSD susţine însă că pedeliştii l-au luat pe nu în braţe şi în campaniile trecute: "Am zis atunci că urmează să ofere cizme de cauciuc şi s-a confirmat.  Asta se va întâmpla şi acum".


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Politic: Alte articole din Botosani