Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Mici atenții oferite de femeile liberale cu prilejul zilei de 1 iunie, copiilor dintr-o comună botoșăneană - FOTO

Mici atenții oferite de femeile liberale cu prilejul zilei de 1 iunie, copiilor dintr-o comună botoșăneană - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Politic

Bucuria de a dărui este cu atât mai mare cu cât gestul se îndreaptă către cei mici. Cu prilejul apropierii zilei de 1 iunie, Organizația Județeană a Femeilor Liberale, alături de președintele, Sînziana Secrieru, au oferit mici atenții copiilor dintr-o comună din județ.

Vineri, 29 mai 2015, femeile liberale au deschis seria acțiunilor dedicate copiilor, printr-o vizită făcută la unitatea de învățământ din Ionășeni- Vârfu Câmpului, și nu oricum, ci încărcate cu 75 de pachete pe care le-au împărțit copiilor de grădiniță, dar și celor din clasele primare și gimnaziale.

Reprezentanții Școlii din Ionășeni, alături de viceprimarul comunei Vârfu Câmpului le-au fost alături în realizarea acestei acțiuni. „Entuziasmul și zâmbetul fiecărui copil care primește un cadou cât de mic ne determină, pe noi, femeile liberale, să ne îndreptăm atenția către mai multe activități dedicate copiilor. Am fost primite cu multă căldură și nerăbdare de copilașii pe care, credem noi, că i-am bucurat”, a declarat Sînziana Secrieru, președinta OFL Botoșani.

Bucuria dăruirii de dulciuri și cărți  celor câteva zeci de copii a fost împărtășită și de consilierul județean Andreea Suhăreanu, care a apreciat gestul femeilor liberale. „Felicit doamnele liberale pentru inițiativa ce a stârnit zâmbete pe chipul unor copii și le mulțumesc pentru invitația de a le fi alături într-un astfel de moment”, a declarat aceasta.

Luni, 1 iunie 2015, alte câteva zeci de copii din comunele județului vor fi angrenate în activități distractive organizate cu sprijinul Organizației Județene a Femeilor Liberale Botoșani.

ZiareBotosani.ro

Politic: Alte articole din Botosani