Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Membrii PSD Botoșani aleg azi dacă Liviu Dragnea le va fi preşedinte

Membrii PSD Botoșani aleg azi dacă Liviu Dragnea le va fi preşedinte

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Politic

Peste 8.000 de membri ai organizaţiei judeţene a PSD Botoşani sunt aşteptaţi, duminică, la urne pentru a alege noul lider al partidului. Secţii de votare au fost deschise în tot judeţul, la sediul organizaţiilor teritoriale, în cămine culturale sau chiar la domiciliul unor membri ai PSD.

La sediul Organizației Județene de la Botoșani au fost amenajate șase cabine de vot în care ar urma să intre peste 1.000 de persoane. Nu există ștampilă de vot, votanții bifează căsuța cu DA sau NU, pentru alegerea lui Liviu Dragnea. Urnele s-au deschis la ora 08:00 şi se vor închide la ora 20:00.

„Sperăm să avem o prezență bună la vot. Organizația PSD Botoșani are 8.436 de membri, iar la nivel de județ au fost organizate 80 de secții de vot. În momentul în care membrii unei organizații și-au exprimat absolut toți votul, secția de vot se poate închide. La ora 8:00 au fost deschise toate cele 80 de secții de vot. Acest scrutin intern este un exerciţiu democratic şi este foarte important să ne susţinem liderul naţional”, a declarat Mihaela Huncă, secretarul executiv al PSD Botoşani.

În trei organizaţii scrutinul deja s-a încheiat, respectiv la Vlădeni, Răchiţi şi Curteşti.

ZiareBotosani.ro

Politic: Alte articole din Botosani