Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Lideri PSD, la pupitrul Conferinței Județene

Lideri PSD, la pupitrul Conferinței Județene

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Politic

Printre social-democratii botoşăneni care au luat cuvântul la Conferinţa Judeţeană a PSD Botosani s-a aflat şi senatorul Doina Federovici. Aceasta a vorbit după secretarul general Gheorghe Vâzdoagă, cel care a făcut un apel pentru întinerirea partidului, arătând că formaţiunea are o problemă în această privinţă. „Am crescut în PSD, am evoluat în PSD, am câștigat mandatul în PSD. Avem tineri destul de buni, chiar dacă unii au afirmat că suntem puțini”, a spus Doina Federovici, care și-a manifestat dorința de a face parte din echipa lui Andrei Dolineaschi.

Printre liderii din alte judete ai PSD care au luat cuvântul s-a numărat şi Gheorghe Nichita

primarul de Iaşi, care a spus „Vin cu bucurie, acasă, la Dorohoi, nu am mai fost de mulți ani acasă. Aş vrea întăi si întâi să mulţumesc la câteva doamne care în 2009 m-au susținut în demersul meu de a schimba președintele organizației: Tamara Ciofu, Viorica Afrăsânei, Manuela Zarug. Îmi aduc aminte cu mare plăcere de Marcu Gheorghe. În 2012 Marcu Gheorghe ar fi câştigat preşedintia Consiliului Judetean, dar negocierile de la centru au făcut ca, la Botosani, această functie să cadă în ograda PNL. Gheorghe Marcu a fost sacrificat. Cine va trăda proiectul USL va plăti. O spun răspicat, să o audă şi cei de la PNL. De noi depinde cum vom administra acest proiect.”

La aproape trei ore de la debutul Conferinţei Județene PSD Botoșani i s-a dat cuvântul şi primarului, Ovidiu Portariuc „Am un respect deosebit pentru seniorii organizației noastre şi doresc să apelez în continuare la experiența lor. Andrei ne-a ajutat la toate ciclurile electorale de când era preşedinte executiv, deci nu a așteptat să devină președinte. În, prezent Andrei este persoana cea mai potrivită pentru a prelua conducerea organizației județene. Cred că noua echipa, strânsă în jurul lui Andrei Dolineaschi, are puterea de a produce schimbarea la Botoșani. Am decis să merg alături de Andrei Dolineaschi si să candidez pentru președinte executiv la PSD Botoșani.”


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Politic: Alte articole din Botosani