Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Gabriela Firea o apară pe Federovici: Apel către Crin Antonescu privind situația de la Botoșani

Gabriela Firea o apară pe Federovici: Apel către Crin Antonescu privind situația de la Botoșani

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Politic

Președintele PSD Ilfov, Gabriela Firea, a lansat un apel către liderul PNL, Crin Antonescu, pe care „îl roagă să ia atitudine faţă de comportamentul ruşinos şi limbajul inacceptabil al preşedintelui CJ Botoşani, Florin Ţurcanu, care continuă campania de denigrare a senatorului PSD de Botoşani, Doina Federovici”.

„Îl rog pe preşedintele PNL, Crin Antonescu, să ia atitudine faţă de comportamentul ruşinos şi limbajul inacceptabil al preşedintelui CJ Botoşani, Florin Ţurcanu, care continuă campania de denigrare a senatorului PSD de Botoşani, Doina Federovici.

Eu ştiu că dl Antonescu respectă femeile, are o fetiţă, este căsătorit chiar cu un om politic de succes şi, dacă nu a intervenit pentru a mă apăra pe mine, atunci când preşedintele CJ Ilfov îmi spunea că „mai bine aş sta acasă”, ar trebui să intervină măcar acum, când în mod evident Florin Ţurcanu a depăşit orice limită acceptabilă a dialogului public. Nu de alta, dar s-ar putea interpreta că acesta este modul de lucru al liberalilor din teritoriu, aceasta este strategia, iar cazurile apărute nu sunt doar incidente izolate, ci politica liberală însăşi.

Faptul că dl Ţurcanu nu are argumente profesionale şi alege doar sa jignească, spune mult atât despre caracterul, cât şi despre anvergura politică a acestuia. Mă întreb dacă prin astfel de mijloace umilitoare pentru orice partid, a reuşit să îşi impună fratele pe lista de europarlamentari ai PNL. Ştim foarte bine că un singur om politic a câştigat, semănând vrajbă în jurul său, iar acum părăseşte scena cu o încredere infimă, în ochii electoratului.

Cei care îl imită, ca limbaj şi comportament, nu pot decât să se aştepte la aceeaşi evoluţie în politică, pentru că românii vor soluţii şi oameni capabili care să le aplice, nu personaje certate cu regulile de bun simţ şi autocenzura, atribute ale oricărui politician european.

Dl. Ţurcanu mai are o singură şansă de a se reabilita. Să-şi ceară scuze doamnei senator Doina Federovici şi să retracteze toate calomniile adresate.

Solicit, pe această cale, şi Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării să se autosesizeze şi să ia măsurile cuvenite”.

Sursa: www.dcnews.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Politic: Alte articole din Botosani