Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Funeriu: Mă înscriu în Partidul Mișcarea Populară, candidez la europarlamentare

Funeriu: Mă înscriu în Partidul Mișcarea Populară, candidez la europarlamentare

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Politic

Fostul consilier prezidenţial Daneil Funeriu a scris, marţi, pe pagina de Facebook, că se înscrie în Partidul Mișcarea Populară pentru a-l crește și a-l face puternic şi că va cere încrederea colegilor pentru a reprezenta PMP în Parlamentul European.

„A fost o perioadă extraordinară pentru mine în administrație, atât ca ministru cât și la Cotroceni, lângă Traian Băsescu, în momentele cheie din 2012 și 2013. Pentru viitor, mă înscriu în Partidul Mișcarea Populară pentru a-l crește și a-l face puternic", a scris Daniel Funeriu.

El a mai arătat că intenționează să ceară încrederea colegilor pentru a reprezenta, împreună cu cât mai mulți candidați, PMP în Parlamentul European. „Îi invit pe cei care cred într-o Românie modernă și cu fruntea sus să vină lângă noi. Asta e calea", a mai scris Funeriu.

Preşedintele Traian Băsescu a semnat, marţi, decretele şi deciziile de eliberare din funcţie pentru consilierii prezidenţiali Sebastian Lăzăroiu, Daniel Funeriu, Virgil Păunescu, Adrian Rădulescu şi Gabriel Berca, şi pentru consilierii de stat Maria Bitang, Raluca Boboc şi Daniel Moldoveanu.

Potrivit unul comunicat de presă al Administraţiei Prezidenţiale, preşedintele Traian Băsescu a semnat eliberarea din funcţie, începând cu data de 1 februarie, a consilierilor prezidenţiali Gabriel Berca, Adrian Rădulescu, Sebastian Lăzăroiu, Virgil Păunescu, Daniel-Petru Funeriu.

Preşedintele a mai semnat deciziile pentru eliberarea din funcţie a consilierilor de stat Maria Bitang, Raluca Boboc şi Daniel-Andrei Moldoveanu, tot începând cu data de 1 februarie.

Surse politice declarau luni pentru MEDIAFAX că mai mulţi consilieri de la Cotroceni printre care Adrian Rădulescu şi Gabriel Berca ar putea să demisioneze pentru a se înscrie în Partidul Mişcarea Populară.

Informaţiile în acest sens au fost vehiculate în contextul în care Curtea de Apel Bucureşti urmează să se pronunţe în zilele următoare în cazul apelului privind înregistrarea Partidului Mişcarea Populară.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Politic: Alte articole din Botosani