Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Elena Udrea, decizie anunțată pe Facebook: Iată ce voi face în perioada următoare

Elena Udrea, decizie anunțată pe Facebook: Iată ce voi face în perioada următoare

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Politic

Deputatul si fostul prezidentiabil PMP, Elena Udrea, a anuntat, din inchisoare, ca in perioada urmatoare isi va desemna un purtator de cuvant.

Pentru ca am vazut ca exista anumite nedumeriri legate de comunicarea mea publica din ultima perioada, vreau sa fac cateva clarificari”, a scris pe Facebook Elena Udrea.

„Sunt 'tocata' sistematic in presa si acest asalt asupra mea are ca rezultat cresterea presiunii asupra magistratilor si impunerea unei imagini publice de vinovatie, care apoi se transforma in argumente pentru acuzatori. De aceea, inteleg sa ma apar comunicand activ, pentru a se auzi si varianta apararii”, a explicat deputatul.

Udrea a precizat ca va respecta toate conditiile legale si nu va vorbi, asa cum n-a facut-o nici pana acum, pe fondul cauzelor sau despre persoanele implicate in dosare.

De asemenea, ea a dat explicatii despre cine posteaza pe pagina sa de Facebook.

„Mesajele pe care le vedeti pe pagina mea de Facebook sunt postate de echipa de comunicare si sunt transmise prin intermediul telefonului, la care am acces zilnic, in mod legal, precum toti ceilalti care se afla in arest”, a punctat aceasta.

In plus, ea isi va desemna un purtator de cuvant „care sa poata tine legatura cu presa si care sa poata sustine punctele mele de vedere pe alte subiecte decat cele juridice de care se ocupa avocatii”.

„Am vazut ca se incearca impunerea ideii ca William Branza ar putea sa se constituie intr-o curea de comunicare intre mine si Dorin Cocos. Nimic mai fals. Din punct de vedere legal, acelasi avocat ar putea sa reprezinte doua persoane, dar, pentru a nu lasa loc de speculatii, precizez ca nu voi apela la serviciile juridice ale domnului Branza”, a incheiat Udrea. Sursa: ziare.com


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Politic: Alte articole din Botosani