Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Dolineaschi face apel la noul premier să nu abandoneze proiectele angajate de Guvern pentru județul Botoșani

Dolineaschi face apel la noul premier să nu abandoneze proiectele angajate de Guvern pentru județul Botoșani

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Politic

Vicepreședintele PSD Andrei Dolineaschi a adresat, joi, 12 noiembrie a.c., un apel către primul ministru desemnat, Dacian Cioloș, ca executivul pe care îl va forma să nu abandoneze proiectele angajate de Guvern pentru județul Botoșani.

„Fac un apel către domnul prim ministru Dacian Cioloș să nu abandoneze proiectele angajate de Guvernul Ponta pentru județul Botoșani. Mă refer în primul rând la reabilitarea drumului național Botoșani – Târgu Frumos care asigură legătura cu drumul european E 85. Este un proiect major pentru dezvoltarea economică a județului Botoșani, care trebuie dus la capăt indiferent de schimbările care au loc la nivel guvernamental”, a declarat deputatul PSD, care a mai precizat că reabilitarea acestui drum era prevăzută în bugetul pe 2016 al Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România.

Dolineaschi s-a mai referit și la singurul drum național de pământ din România, DN 24C, care leagă localitățile botoșănene Rădăuți-Prut și Manoleasa și a cărei reabilitare a ajuns într-un stadiu avansat în timpul Guvernării PSD. „Fostul premier Victor Ponta s-a ținut de cuvânt și a  alocat resursele bugetare pentru reabilitarea acestui drum, a cărei finalizare e prevăzută pentru anul viitor. Sper ca viitorul prim ministru să mențină finanțarea alocată pentru acest proiect”, a precizat Dolineaschi.

ZiareBotosani.ro

Politic: Alte articole din Botosani