Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Conferinţă publică pe tema „Femei în domeniul transporturilor”

Conferinţă publică pe tema „Femei în domeniul transporturilor”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Politic

Miercuri, 3 iunie, europarlamentarul PSD Claudia Ţapardel organizează la Parlamentul European, camera A5E2, Bruxelles, o conferinţă publică pe tema „Femei în domeniul transporturilor” (Women in Transport).

Conferinţa va promova egalitatea de şanse în domeniul transporturilor din Europa şi va propune spre dezbatere soluţii pentru încurajarea ocupării  şi pentru pregătirea profesională a femeilor din sector.

„Conferinţa Women in Transport ţinteşte să atragă atenţia asupra potenţialului femeilor de a ocupa funcţii importante în acest sector vital pentru dezvoltarea Europei. Este pentru prima oară când organizăm o dezbatere care va produce soluţii şi propuneri pentru identificarea acţiunilor pe care Parlamentul European, împreună cu Comisia Europeană şi sectorul privat le pot lua, unitar, pentru respectarea egalităţii de şanse şi de gen în Transporturi" afirmă Claudia Ţapardel, membră a Comisiei pentru Transport şi Turism.

Confirmăm participarea la dezbatere a reprezentanţilor Parlamentului European, ai Comisiei Europene, ai Comitetului Economic şi Social, ai sectorului privat din transporturi, ai structurilor profesionale din aviaţie dar şi ai membrilor societăţii civile.

ZiareBotosani.ro

Politic: Alte articole din Botosani