Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Comunicat PSD: PNL și Cătălin Flutur recidivează cu campania murdară, deși sunt singurii sancționați oficial pentru acest lucru

Comunicat PSD: PNL și Cătălin Flutur recidivează cu campania murdară, deși sunt singurii sancționați oficial pentru acest lucru

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Politic

PSD Botoșani a adresat o nouă plângere la Biroul Electoral Municipal pentru acuzațiile mincinoase ale candidatului PNL, FLUTUR CĂTĂLIN-MUGUREL, care insinuează că PSD ar face o campanie „prin interpuși”. PSD Botoșani subliniază că PNL și Cătălin Flutur sunt singurii competitori electorali sancționați oficial de autorități pentru modul în care au înțeles să facă campanie, prin difuzarea de afirmații mincinoase împotriva altor candidați.

Pe principiul „Hoțul strigă hoții”, Cătălin Flutur a încercat să insinueze că și alți candidați ar avea problemele sale penale, deși el este singurul candidat de la Botoșani care e cercetat de procurorii DNA. Desigur, nu a putut prezenta probe pentru acuzațiile mincinoase, iar autoritățile l-au condamnat pentru acest lucru.

Pe același principiu „Hoțul strigă hoții”, astăzi Cătălin Flutur încearcă din nou să insinueze că și alte partide ar fi făcut campania murdară de tip PNL-PDL, deși partidul său este singurul sancționat oficial de birourile electorale, pentru campania mincinoasă desfășurată la aceste alegeri. Nici de această dată dl. Flutur nu prezintă probe pentru noile acuzații mincinoase, iar autoritățile cu siguranță vor condamna din nou acest lucru.

PSD Botoșani s-a abținut să își atace adversarii în acestă campanie, încercând să să facă acțiuni orientate către botoșăneni.

Candidatul PSD, Ovidiu Portariuc și-a prezentat activitatea de primar și obiectivele pe care le are în vedere pentru un nou mandat.

De asemenea, Ovidiu Portariuc a încercat să îi implice pe cetățeni în deciziile administrative ale orașului, încercând să strângă semnături de la aceștia pentru promovarea proiectelor utile pentru oraș, dar respinse de reprezentanții PNL-PDL din Consiliul Local. Însă majoritatea PNL a blocat acest demers al primarului.

Mai mult decât atât, Ovidiu Portariuc i-a propus principalului său contracandidat, Cătălin Flutur, să colaboreze după alegeri astfel încât să se pună capăt blocajelor politice din administrație, iar liderii politici să conlucreze pentru dezvoltarea orașului. Dar Cătălin Flutur a refuzat propunerea spunând despre sine că e prea bun pentru a face echipă cu cineva în favoarea botoșănenilor.

În pofida tuturor atacurilor din partea lui Cătălin Flutur și PNL, candidatul PSD nu va accepta aceste dispute politice care nu răspund în niciun fel la problemele și așteptările botoșănenilor. Ovidiu Portariuc va continua până în ultima zi să facă o campanie curată, orientată către cetățeni și către problemele acestora și va încerca, la fel ca în 2012, să arate că o campanie electorală poate fi câștigată și fără a-ți ataca adversarii.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Politic: Alte articole din Botosani