Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Cătălin Flutur:

Cătălin Flutur: "Nimeni nu va putea să satisfacă aşteptările alegătorilor în ceea ce priveşte asistenţa socială"

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Politic

Primarul în exerciţiu al Botoşaniului, Cătălin Flutur, care a pierdut şansa la al treilea mandat, consideră că că eşecul în alegeri este pus pe seama electoratului, care nu a făcut o analiză a realizărilor sale, ci a căzut pradă promisiunilor Uniunii Social Liberale.

Din punctul meu de vedere, Botoşaniul s-a împărţit între alegătorul care înţelege ce s-a întâmplat în Botoşani şi care este menirea unui primar şi între alegătorul care are o problemă socială şi care crede că un primar poate să îi ofere un confort. Aici se vorbeşte de un confort, care înseamnă nişte promisiuni uşor de făcut şi greu de transpus“, a spus Flutur.

Preşedintele Mişcării pentru Botoşani este convins că măsurile de austeritate luate de fosta guvernare au fost corecte, iar transferul eşecului în responsabilitatea PDL este incorect.

“Noi am fost cei care am spus oamenilor că va fi greu şi că ne vom întoarce, atunci când se va putea, acolo de unde am plecat“, a adăugat primarul în exerciţiu, citat de botosaninews.

Flutur şi-a manifestat dezamăgirea că lumea s-a întors la votul pentru PSD.

Nu pot să cred că după 22 de ani ajungem să reînroşim harta României. Nimeni nu va putea să satisfacă aşteptările alegătorilor în ceea ce priveşte asistenţa socială“, a subiliniat Flutur, care este hotărât ca după schimbarea administraţiei Mişcarea pentru Botoşani să facă o opoziţie constructivă.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Politic: Alte articole din Botosani