Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Cătălin Flutur „Care ar fi fost rezultatul la locale dacă nu ar fi votat persoanele cu buletinele expirate?”

Cătălin Flutur „Care ar fi fost rezultatul la locale dacă nu ar fi votat persoanele cu buletinele expirate?”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Politic

Decizia Curţii Constituţionale de a invalida referendumul de demitere a preşedintelui Traian Băsescu este considerată ca fiind o respectare a legislaţiei actuale de către Cătălin Flutur, preşedintele PDL Botoşani. Acesta este de părere că Autoritatea Electorală trebuie să decidă dacă modifică sau nu listele electorale pentru alegerile parlamentare.

În ceea ce priveşte dorinţa USL de a scoate de pe listele electorale românii care au cărţile de identitate expirate, Flutur este de părere că aceştia au cântărit greu la rezultatul bun obţinut de USL la alegerile locale.

„Pun şi eu o întrebare, dacă nu ştiu câte mii de botoşăneni care nu au avut buletinele valabile, din diferite motive ori chiar nu au avut bani să plătească taxa de preschimbare şi clar erau nemulţumiţi de traiul din România şi de fosta putere, nu ar fi votat la alegerile locale ce rezultat se obţinea? Care ar fi fost rezultatul la locale dacă nu ar fi votat persoanele cu buletinele expirate?”, a spus Flutur.

Flutur lasă de înţeles că persoanele care au actele de identitate expirate ar fi votat la alegerile locale împotriva PDL şi au votat candidaţii USL, nemulţumiţi de măsurile de austeritate, iar acum PNL şi PSD vor să le scoată de pe listele electorale, însă după ce s-au folosit de ele.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Politic: Alte articole din Botosani