Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
180 de PND-iști prezenți la Conferința Națională Extraordinară a Comitetelor de Initiativă județeană

180 de PND-iști prezenți la Conferința Națională Extraordinară a Comitetelor de Initiativă județeană

Categorie : Politic

Partidul Național Democrat a organizat duminică, 28 iunie 2015, la Palatul Parlamentului, prima Conferință Națională a Comitetelor de inițiativă județene, eveniment la care au participat 180 de pnd-iști din 32 de județe.

Evenimentul, primul de la admiterea cererii de înregistrare a PND în Registrul Partidelor Politice, a marcat practic începerea activităților  de organizare a partidului în teritoriu, prilej cu care au fost stabilite atât procedura cât și termenele constituirii organizațiilor locale.

În spiritul principiului integrității în funcțiile publice pe care PND l-a edictat în fruntea Principiilor sale fondatoare, Conferința a adoptat o rezoluție prin care solicită demisia imediată a d-lui Victor Ponta din funcția de Prim-ministru al României și invită toate forțele politice la echilibru și dialog.

„În  acest moment avem constituite 32 de Comitete de initiațivă – în 10 județe având organizații la nivelul fiecarei localități - iar  până la 1 septembrie vom avea organizații la nivelul fiecărui județ și organizații locale construite în minim 2500 de localitați” a anunțat președintele PND, domnul deputat Daniel Fenechiu.

ZiareBotosani.ro

Politic: Alte articole din Botosani