1000 de stegulețe tricolore pentru botoșăneni - FOTO

1000 de stegulețe tricolore pentru botoșăneni - FOTO

Astăzi, 1 decembrie 2014, românii sărbătoresc Ziua Națională, 96 de ani de la Proclamația de la Alba Iulia, care consfințea unirea Transilvaniei, Banatului, Crișanei și Maramureșului cu România.

Palamentarii social democrați - senatorul Doina Federovici și deputatul Tamara Ciofu – au întâmpinat ziua de 1 decembrie într-un mod mai original: au pregătit participanților la ceremonia care a marcat ziua Marii Uniri 1000 de stegulețe  tricolore. Aceste stegulețe au fost confecționate de către tinerii din echipa Partidului Social Democrat și de către doamnele din Organizația Județeană a Femeilor Social Democrate.

Manifestările dedicate Marii Uniri au început la ora 10:00, la monumentul închinat eroilor din Primul Război Mondial iar fiecare persoană care a luat parte la acţiunile din Piaţa 1 Decembrie 1918 din Centrul Vechi a primit câte un steguleț.

„1 decembrie reprezintă un moment deosebit în istoria României. În fiecare an dorim să facem ceva special, să fim cât mai aproape de botoșănenii care serbează Ziua Națională și să le urăm LA MULTI ANI! într-un mod inedit. Ne dorim să păstrăm și să transmitem mai departe spiritul acestei sărbători, care a reprezentat un punct de cotitură extrem de important în istoria patriei noastre. Mesajul pe care-l transmitem astăzi tuturor românilor este unul de unitate, într-o zi în care trebuie să fim mândri de trecutul nostru, mândri de ceea ce suntem azi, mândri de ceea ce putem deveni” au declarat inițiatoarele acestei acțiuni.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

LPS BOTOȘANI - Campioni naționali de juniori U20 la Campionatul Național de Semimaraton

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.