Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Zeci de moldoveni, blocaţi pe bac între Moldova şi Ucraina

Zeci de moldoveni, blocaţi pe bac între Moldova şi Ucraina

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei de Frontieră, feribotul de la Cosăuți-Iampoli lucrează în regim normal, anunţă publika.md.

Aproximativ 50 de oameni au rămas blocaţi pe bacul care îi transporta din satul Cosăuţi, raionul Soroca, spre localitatea Iampoli din Ucraina. Informaţia a fost confirmată pentru Publika TV şeful interimar al Inspectoratului General de Poliţie, Gheorghe Cavcaliuc.

Incidentul s-a produs după ce cablul de remorcare a ambarcaţiunii s-a rupt. Persoanele blocate sunt în două microbuze şi două automobile.

„Imediat am informat Servicul Situaţii Excepţionale. O mare parte din pasageri sunt cetăţeni ai ţării noastre. Este important să reuşim să salvăm aceşti oameni. Deja nu există pericol, salvatorii au intervenit. Vom examina cazul pentru a vedea cinse se face vinovat de incident. Nu cunsoc dacă au mai avut în ultima perioadă astfel de accidente", a menţionat Cavcaliuc.

Liliana Puşcaşu, ofiţer de presă al Serviciului Situaţii excepţionale: „La ora 08:00 a fost recepţionată informaţia precum că un feribot a fost blocat. Oamenii deja sunt pe ceallată parte a malului, în Ucraina. 50 de persoane şi patru autovehicule au rămas blocate pe feribot. Toate circumstanţele ce ţin de acest accident urmează să se stabilească. Cetăţenii atât ai Moldovei, cât şi ai Ucrainei sunt în afara pericolului". Sursa: realitatea.net

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani