Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Vreme de toamnă la început de weekend. Prognoza meteo pentru joi, vineri și sâmbătă

Vreme de toamnă la început de weekend. Prognoza meteo pentru joi, vineri și sâmbătă

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Vremea va rămâne caldă la finalul acestei săptămâni, însă temperaturile nu vor mai atinge pragul caniculei. De asemenea, cerul va fi înnorat și vor fi condiții de ploaie în mai multe zone ale țării.

Joi, regimul termic va fi caracterizat de valori apropiate de cele normale ale perioadei. Vor fi averse şi descăcări electrice în regiunile estice, sud-estice, nordice şi în zona de munte şi pe spaţii restrânse în rest. Izolat vor fi condiţii de grindină. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sud-vest, sud-est, în centru şi la munte. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 22 şi 29 de grade. În special dimineaţa, pe spaţii mici în zonele joase va fi ceaţă, anunță REALITATEA TV.

Vineri, vremea va fi în general frumoasă, cu cer variabil. Unele înnorări, averse și posibil descărcări electrice vor mai fi, mai ales după-amiaza, pe spații restrânse la munte, în centru și în regiunile extracarpatice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 de grade la Miercurea Ciuc și 30 de grade la Drobeta si Giurgiu. In depresiuni, dimineata vor fi condiții de ceață.

Sâmbătă, vremea va fi în continuare în general frumoasă, cu cer variabil. Înnorări temporar accentuate, averse și posibil descărcări electrice vor mai fi, mai ales după-amiaza, pe arii restrânse în zona montană și în sud-vest și cu totul izolat în centrul și în sudul teritoriului. Temperaturile maxime nu se schimba semnificativ, vor fi de la 22-23 de grade in nordul Moldovei si in depresiuni pina la 31 de grade la Drobeta.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani