Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Unul dintre cei mai bogaţi români a murit, în somn. Avea doar 44 de ani şi construise un imperiu

Unul dintre cei mai bogaţi români a murit, în somn. Avea doar 44 de ani şi construise un imperiu

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Dragoş Nicolae Pop, acţionar la ADM Farm, unul dintre cei mai mari distribuitori de medicamente de pe piata locala, a murit în somn, la vârsta de 44 de ani. Dragoş Pop era unul dintre primii 300 de bogaţi ai României.

Dragos Nicolae Pop a murit în somn, la vârsta de 44 de ani. El se afla pe poziţia 211 în Top 300 Capital cu o avere estimată între 27 şi 30 de milioane de euro.

Milionarul român a decedat din cauza unui atac coronarian, potrivit unor surse apropiate omului de afaceri. In varsta de 44 de ani, Pop conducea, alaturi de Alin Iosep, compania ADM Farm, care a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 150 de milioane de euro, scrie b365.ro.

Absolvent al Universităţii de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti, promoţia 1994, Dragoş Pop ar fi putut deveni un bun neurolog.

Pornind de la zero, Dragoș Nicolae Pop a reuşit în 14 ani să transforme firma, la care deţine 50% din actiuni, într-unul din principalii jucători pe o piaţă care anul trecut a ajuns la 2,5 miliarde de euro.

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani