Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Scandal la frontiera cu Republica Moldova. Cântăreață de muzică populară, prinsă într-o mașină furată!

Scandal la frontiera cu Republica Moldova. Cântăreață de muzică populară, prinsă într-o mașină furată!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Motivul: autoturismul marca BMW X6 in care se aflau cei doi figura ca furat din Olanda.

„La control, politistii de frontiera au efectuat verificari in bazele de date, ocazie cu care au constatat ca autoturismul figura ca fiind furat din Olanda, alerta fiind introdusa de autoritatile din tara respectiva in luna aprilie 2015. Soferul le-a declarat politistilor de frontiera ca autoturismul apartine unei societati comerciale si nu stia ca acesta face obiectul unei infractiuni. Drept urmare, autoturismul fabricat in anul 2011, in valoare de peste 130.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul SPF Radauti pana la finalizarea cercetarilor, iar in cauza politistii de frontiera efectueaza cercetari pentru savarsirea infractiunii de tainuire la furt”, se arata intr-un comunicat de presa al Politiei de Frontiera.

Viorica Macovei: „Am crezut ca este o gluma”

Contactata telefonic, Viorica Macovei a povestit ca a trait sase ore de cosmar, atat ca urmare a socului cand a aflat ca masina figureaza ca furata, dar si pentru ca este intr-o stare de sanatate precara.

Interpreta de muzica populara a precizat ca BMW-ul apartine surorii sale si a fost achizitionat legal, in cursul anului 2012, prin intermediul reprezentantei BMW din Romania.

„Fie exista o clona a seriei de sasiu, fie primul proprietar al masinii si-a incasat bani de la firma de asigurari si nu a declarat-o furata. Masina a fost cumparata in 2012 si figureaza ca furata abia in 2015, e ceva cam cusut cu ata alba. Nu stiu care este explicatia, dar cert este ca masina este cumparata cu toate actele in regula. De altfel, am pus la dispozitie toate documentele pe care le avem, inclusiv ordine de plata prin banca, acelasi lucru fiind facut si de catre reprezentanta BMW in Romania”, a precizat Viorica Macovei, pentru Monitorul de Suceava.

Interpreta spune ca masina a ramas momentan in custodia Politiei de Frontiera, dar spera ca procurorul care ancheteaza acest caz sa ajunga la concluzia ca achizitia s-a realizat legal si sa inapoieze BMW-ul in custodie pana la clarificarea situatiei.

„Noi veneam de la Cernauti si cand ni s-a spus ca masina e furata am crezut ca este o gluma. Apoi, ne-am dat seama ca totul e cat se poate de real, iar pana s-au finalizat toate formalitatile am fost nevoiti sa stam in frontiera timp de sase ore”, a completat Viorica Macovei. Sursa: cancan.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani