ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Un nou caz șocant la Caracal! Tânără de 20 de ani urcată cu forța într-o mașină, salvată de polițiști

Un nou caz șocant la Caracal! Tânără de 20 de ani urcată cu forța într-o mașină, salvată de polițiști

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Un nou caz șocant la Caracal. O tânără de 20 de ani a fost urcată cu forța într-o mașină, de pe stradă, a fost salvată de apelul la 112 al unei femei care a văzut totul și i-a alertat pe polițiști. Aceștia au identificat mașina în zece minute și anchetează acum cinci persoane.

O femeie din Caracal a sesizat, prin apel la 112, că o fată a fost luată cu forța de pe stradă și urcată într-un autoturism, care a plecat în direcția orașului Slatina.

Polițiștii din cadrul IPJ Olt au reușit să identifice mașina în trafic, după aproximativ 10 minute, în orașul Piatra Olt.

„În urma verificărilor a reieșit faptul că în autoturism se aflau trei bărbați, din județul Dolj și două femei, din județul Olt. Una dintre femei a declarat polițiștilor că a fost urcată în autoturism fără acceptul său”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

Fata urcată fără voia ei în mașină are 20 de ani și este din Caracal. Cele cinci persoane din autoturism au fost duse la Poliția Caracal pentru a fi audiate.

Mediafax informează, citând surse judiciare, că fata ar fi refuzat să se căsătorească cu unul dintre bărbații aflați în mașină, motiv pentru care acesta ar fi decis să o răpească.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani