Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Un ieșean a primit un colet din străinătate. Ce s-a întâmplat când l-a deschis a șocat familia

Un ieșean a primit un colet din străinătate. Ce s-a întâmplat când l-a deschis a șocat familia

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Un bărbat din Iași a fost arestat, după ce a fost prins în flagrant în timp ce ridica un colet în care se aflau 1,5 kilograme de droguri de mare risc.

„Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Iaşi au surprins în flagrant delict un bărbat în timp ce primea un colet care conţinea aproape 1.5 kg de droguri de mare risc. Cel în cauză a fost reţinut, iar ulterior arestat preventiv. Acesta este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de complicitate la introducere, fără drept, în ţară de droguri de mare risc şi trafic de droguri de mare risc", au precizat reprezentanţii IPJ Iaşi.

În cauză există suspiciunea rezonabilă că în cursul lunii ianuarie 2015, inculpatul Baltariu Adrian Romică a luat decizia de a introduce în mod ilegal în România o cantitate de droguri de mare risc în acest sens solicitându-i suspectului A.C.A. să-i comande de pe site-ul www.ebay.com cantitatea de 2800 g Acacia Confuza Inter Root Bark Powder, Taiwan Acacia.

La data de 10 martie 2015, la un oficiu poştal din judeţul Iaşi, a ajuns un colet având greutatea de 1,5 kg expediat din TAIWAN, în interiorul căreia se găseau două pungi de plastic de culoare argintie fiecare a câte 700 grame având etichetă autoadezivă cu inscripţia menţiunea „Formosa (ACRB) Tannin Powder Net Wt: 700gr. product of Taiwan” ce conţineau cantitatea de 1410,00 grame pulbere care conţine DMT (N,N-dimethyltryptamine), coletul fiind expediat pe numele suspectului A.C.A.

La data de 27.05.2015, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Iaşi împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO IAŞI – Serviciul Antidrog au surprins în flagrant pe inculpatul Baltariu Adrian Romică în timp ce primea respectivul colet în care se aflau droguri de mare risc.

La data de 28.05.2014 Tribunalul Iaşi a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile, anunță comunicatul DIICOT. Sursa: realitatea.net

Etichete: , , , , ,

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani