Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Un fost jucător care a îmbrăcat tricoul naționalei a fost arestat! Era proxenet, deși avea viitor frumos în fotbal!

Un fost jucător care a îmbrăcat tricoul naționalei a fost arestat! Era proxenet, deși avea viitor frumos în fotbal!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Fotbalul românesc este într-un minim istoric. Jucătorii abandonează domeniul și pleacă la muncă, în Anglia, de regulă, iar la poarta echipelor ciocăne falimentul și insolvența. Ca să trăiască, fiecare caută să se descurce cum poate! Unii ajung să calce pe lângă!

Așa a procedat și Petre Peniţă, 22 de ani, jucător în Liga a 4-a Călăraşi, la Dunărea Ciocăneşti, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. El este acuzat de săvârşirea infracţiunilor de trafic de minori, proxenetism şi influenţarea declaraţiilor. Peniţa, cunoscut de prieteni ca un personaj liniștit, a contestat decizia arestului preventiv, o decizie a Tribunalului Călăraşi urmând a se lua marţi, 10 februarie, scrie mariustuca.ro.

A făcut lupte la Rapid
Înainte de a juca fotbal, Petre Peniţă a făcut timp de 10 ani lupte la CS Rapid Bucureşti. La Dunărea Ciocăneşti, era unul dintre cei mai buni jucători şi nu a ieşit niciodată în evidenţă altfel decât prin prestaţia din teren. Printre coechipierii săi se număra chiar şi un angajat la Poliţiei Călăraşi, alături de care făcea un cuplu excelent în linia de atac. În această pauză, formaţia din Liga a 4-a Călăraşi a decis să schimbe antrenorul. Noul tehnician, Cornel Ţicu, a cerut în momentul instalării sale la echipă ca Petre Peniţă să nu fie lăsat să se transfere la altă grupare. Tânărul în vârstă de 22 de ani este căsătorit, are un copil născut în urmă cu câteva luni, soţia sa fiind acum însărcinată pentru a doua oară.

I-au frânt aripile
La sfârşitul anului 2014, Federaţia Română de Fotbal organizat o acţiune de selecţie a jucătorilor Under 21 din întreaga ţară ce ar fi putut îmbrăca tricoul echipei naţionale de tineret. Printre cei convocaţi s-a numărat şi Petre Peniţă, legitimat la acea vreme la Înainte Modelu, echipa ce activează în Liga a 3-a. Peniță a fost dorit de Oţelul Galaţi, FC Braşov şi de Gloria Buzău. Apăruse inclusiv varianta să meargă în Italia, pentru a susţine probe de joc la Bari. În această iarnă s-a înţeles cu Avântul Dor Mărunt, formaţia la care a debutat în fotbal, pentru un salariu lunar de 3.000 de lei. Aripile lui Peniță au fost însă frânte!


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani