Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Un bărbat a reclamat la Protecția Consumatorului că s-a îmbătat cu apă plată

Un bărbat a reclamat la Protecția Consumatorului că s-a îmbătat cu apă plată

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Un barbat a reclamat la Comisariatul pentru Protectia Consumatorului Harghita ca s-a imbatat cu apa plata cumparata dintr-un supermarket.

Barbatul considera ca producatorul acesteia i-a pus viata in pericol, deoarece dupa ce a baut-o s-a urcat la volan.

„Clientul a cumparat dintr-un supermarket o apa plata si dupa ce s-a urcat la volan a spus ca simtea ca il ia cu ameteli si s-a imbatat de la apa. A zis ca producatorul este de vina pentru ca i-a pus viata in pericol, dar si vietile celorlalti participanti la trafic.

Noi ne-am facut treaba. A trebuit sa continuam demersurile, am luat buletinele de analiza, ni le-a prezentat producatorul pentru lotul respectiv de apa. Evident ca nu avea cum sa se intample, iar apoi am incheiat actiunea de control. Apa era buna, totul era in regula", a relatat seful Comisariatului pentru Protectia Consumatorului Harghita, Laurentiu Moldovan.

In reclamatie, clientul a scris „o poveste lunga" si a explicat „la cate pericole s-a supus el si ceilalti participanti la trafic".

Initial, consumatorul a facut reclamatie la Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului (ANPC). „La noi reclamatia a ajuns dupa, nu mai tin minte exact", a mai spus Laurentiu Moldovan.

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani